Barbra Streisand'ın ' Kara Para Aşk' tutkusu: Gecede 4 bölüm izliyoruz

Barbra Streisand'ın ' Kara Para Aşk' tutkusu: Gecede 4 bölüm izliyoruz
Ünlü Hollywood oyuncusu Barbra Streisand sosyal medya hesabından, başrolleri ve hikâyesi sebebiyle Kara Para Aşk dizisini izlemeyi bırakamadığını paylaştı.

2014'te televizyonda yayınlanan Kara Para Aşk dizisinin Netflix kataloğuna girmesinin ardından Barbra Streisand, bir hayranlık notu paylaştı.

Streisand, Instagram hesabından Tuba Büyüküstün’ü etiketleyerek yaptığı paylaşımla Kara Para Aşk dizisini başrolleri ve hikâyesi sebebiyle izlemeyi bırakamadığını paylaştı.

"Funny Girl", "The Mirror Has Two Faces", "A Star Is Born", "The Way We Were" gibi birbirinden Hollywood yapımlarının oyuncusu olan Barbra Streisand, sosyal medya hesabından  Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in başrolünde bulunduğu "Kara Para Aşk" dizisini paylaşarak, eşi James Brolin ile birlikte sabah 4'e kadar Kara Para Aşk'ı izlediğini söyledi. 

Paylaşımında Tuba Büyüküstün'ü de etiketleyen Streisand, "Jim ve ben, bu harika Türkiye dizisi Kara Para Aşk'ı her gece 4'e kadar Netflix üzerinden izliyoruz. İki güzel başrol harikalar. Tıpkı kadronun geri kalanı gibi. Seni o kadar iyi yakalıyor ki izlemeyi kesemiyorsun" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar