Barcelona - Galatasaray maçında gol çıkmadı

Barcelona - Galatasaray maçında gol çıkmadı
Barcelona - Galatasaray arasında oynanacak ilk müsabaka Camp Nou'da gerçekleşti. İki takımında golü bulamadığı karşılaşma 0-0 berabere bitti

Süper Lig'de beklentilerin altında bir performans gösteren ancak Avrupa'da ses getiren sarı kırmızılı takım, son 16 turunda Barcelona ile karşılaşıyor.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 beraberlikle bitti.

Maçtan dakikalar:

İLK YARI

1' - Fransız hakem Benoit Bastien ilk düdüğü çaldı. Maça başlayan taraf Galatasaray.

2' - Camp Nou stadında, Memphis Depay sahanın sol köşe gönderinden korner atışı kullanacak.

5' - Sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta Memphis Depay ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor ancak savunmamız bu topu kafa ile karşılamayı başarıyor.

7' - Ofsayt! Ev sahibi takım hücumunda orta hakem ofsayt düdüğünü çalıyor.

10' - Sağ kanattan gelişen ev sahibi atağında Adama Traore ceza sahasına giriyor ve son çizgiye inerek ortasını yerden ceza sahasına doğru göndermek istiyor ancak savunmamız son anda araya girerek tehlikeyi önlüyor.

18' - Memphis Depay sol kanattan ceza sahasına giriyor ancak rakibini geçmek isterken topun kontrolünü kaybediyor.

22' - Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Memphis Depay ortasını penaltı noktasının gerisine doğru gönderiyor ancak savunmamız topu kontrol etmeyi başarıyor.

27' - Ceza yayının hemen gerisinden kullanılan serbest vuruşta Memphis Depay doğrudan sol köşeyi düşünüyor ancak kalecimiz Inaki Pena uzanıyor ve gole izin vermiyor.

30' - Temsilcimizde Berkan Kutlu rakibi Pedri'ye yaptığı müdahale sonrasında sarı kart görüyor.

32' - Müsabakanın üçte birlik bölümü geride kalırken ev sahibi ekibin topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.

35' - Barcelona'da Memphis Depay oyuncumuz Sacha Boey'e arkadan yaptığı müdahale sonrasında sarı kart görüyor.

36' - Temsilcimiz gole çok yaklaşıyor! Sol çaprazdan ceza sahasına topla birlikte hareketlenen Kerem Aktürkoğlu rakibini geçerek ceza sahasına giriyor ve sağ ayağının içi ile vuruşunu yapıyor ancak meşin yuvarlak savunmadan sekerek kalenin hemen üzerinden dışarı gidiyor.

37' - Sağ kanattan kullandığımız köşe vuruşunda Patrick Van Aanholt ortasını uzak direğe doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Marcao kafa vuruşunu yapıyor ancak oldukça etkisiz olan bu şut kaleci için problem yaratmıyor.

40' - Sağ kanattan gelişen atağımızda Sofiane Feghouli ortasını ceza sahasına doğru hareketlenen Mostafa Mohamed'e gönderiyor. Golcü oyuncu kafa vuruşunu yapıyor ancak yardımcı hakemin bayrağı kendisi için kalkıyor.

41' - Sol çaprazda topla buluşan Memphis Depay topu sağ tarafına çekerek sağ ayağı ile çok sert vuruyor ancak kalecimiz Inaki Pena sağ köşeye uzanarak gole izin vermiyor.

45' - Dördüncü hakemin işareti ile müsabakanın ilk yarısının sonuna en az 1 dakikalık oynanmamış süre bölümü ilave ediliyor.

İlk yarı 0-0 beraberlikle sona erdi.

İKİNCİ YARI

46' - İkinci yarı Barcelona'nın vuruşuyla başladı.

46' - Barcelona ikinci yarıya değişikliklerle başlıyor. Ronald Araujo, Nico Gonzalez ve Ferran Torres oyundan alınırken yerlerine Gerard Pique, Sergio Busquets ve Ousmane Dembele oyuna dahil oluyor.

50' - Ceza yayı sağ çaprazından kullanılan serbest vuruşta Jordi Alba ortasını altıpas çizgisine doğru gönderiyor ancak kalecimiz Inaki Pena çıkıyor ve meşin yuvarlağı kontrol ediyor.

54' - Kerem Aktürkoğlu topla birlikte sol çaprazdan ceza sahasına giriyor ancak rakibini geçmek isterken topun kontrolünü kaybediyor.

56' - Barcelona gole çok yaklaşıyor. Ceza sahası içi sol çaprazında topu kontrol eden Ousmane Dembele vuruşunu yapıyor. Savunmadan seken top altıpas sağ çaprazında Adama Traore'nin önünde kalıyor. Tecrübeli oyuncu topu düzelterek vuruşunu yapıyor ancak top savunmamızdan sekerek kalenin üzerinden dışarı gidiyor.

57' - Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Memphis Depay ortasını ön direğe doğru gönderiyor. Gelen topa savunma ile birlikte yükselen Sergio Busquets kafa vuruşunu yapıyor ancak kalecimiz Inaki Pena üst direğin hemen altından meşin yuvarlağı çıkarmayı başarıyor.

60' - Sol çaprazda topu kontrol eden Jordi Alba ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor ancak savunmamız bu topu kafa le karşılamayı başarıyor.

61' - Kırmızı mavililerde dördüncü oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Memphis Depay oyundan alınırken yerine Pierre Aubameyang oyuna dahil oluyor.

62' - Adama Traore sağ kanattan ceza sahasına giriyor ve son çizgiye inerek ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Savunmamızın karşıladığı top ceza yayına doğru açılıyor. Bu noktaya hareketlenen Jordi Alba gelişine yerden sert vuruyor ancak meşin yuvarlak sol kale direğinin hemen yanından dışarı gidiyor.

64' - Sergio Busquets'in pası ile ceza yayı sağ tarafında topla buluşan Frenkie De Jong bekletmeden sert vuruyor ancak kalecimiz Inaki Pena üzerine gelen bu topu iki hamlede kontrol etmeyi başarıyor.

68' - Temsilcimizde iki oyuncu değişikliği birden gerçekleşiyor. Mostafa Mohamed ve sakatlanan Ryan Babel oyundan alınırken yerlerine Bafetimbi Gomis ve Emre Kılınç oyunda dahil oluyor.

68' - Mostafa Mohamed'in pası ile sol çaprazda topla buluşan Kerem Aktürkoğlu tekrar Mostafa Mohamed'i görmek istiyor ancak yan hakemin bayrağı Kerem için kalkıyor.

69' - Sol çaprazda topla buluşan Ousmane Dembele ortasını uzak direğe doğru gönderiyor ancak bu noktaya hareketlenen Pierre Aubameyang meşin yuvarlakla buluşamıyor.

72' - Adama Traore topla birlikte sağ çaprazdan ceza sahasına giriyor ve meşin yuvarlağı sol tarafına çekerek çok sert vuruyor ancak top kalenin sol üst tarafından dışarı gidiyor.

73' - Sol çaprazdan topu ceza yayına doğru süren Ousmane Dembele çok sert vuruyor ancak meşin yuvarlak kalenin hemen üzerinden dışarı gidiyor.

75' - Kırmızı mavililer gole çok yaklaşıyor. Sağ kanattan ceza sahasına giren Adama Traore ortasını penaltı noktasının soluna doğru gönderiyor. Bu noktada bulunan Pierre Aubameyang rövaşata vuruşunu yapıyor ancak takım arkadaşına çarpan top son olarak kalecimiz Inaki Pena'da kalıyor.

77' - Temsilcimizde Taylan Antalyalı rakibi Ousmane Dembele'ye yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.

78' - (Ofsayt) Savunma arasına gönderilen topa hareketlenen Bafetimbi Gomis kaleci ile karşı karşıya pozisyonda meşin yuvarlağı filelere gönderiyor ancak hakem Benoit Bastien golcü oyuncunun pozisyonunun ofsayt olduğunu işaret ediyor.

79' - Aslanlarda üçüncü oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Sofiane Feghouli oyundan alınırken yerine Alexandru Cicaldau oyuna dahil oluyor.

80' - Barcelona'da son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Adama Traore oyundan alınırken yerine Luuk De Jong oyuna dahil oluyor.

89' - Barcelona'da Jordi Alba hakemin avantaja bıraktığı pozisyonda rakibine yaptığı müdahaleden dolayı sarı kart ile cezalandırılıyor.

90' - Dördüncü hakemin işareti ile müsabakanın sonuna en az 4 dakikalık oynanmamış süre bölümü ilave ediliyor.

Hakem Benoit Bastien müsabakanın bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor ve temsilcimiz avantajlı bir skor ile maçı tamamlıyor.

 

Öne Çıkanlar