Bekaroğlu'ndan Kurtulmuş'a yanıt: AKP'ye geçerken kimlerle neler konuştuğunuzu açıklarım

Bekaroğlu'ndan Kurtulmuş'a yanıt: AKP'ye geçerken kimlerle neler konuştuğunuzu açıklarım
AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'un 'İmamoğlu'nun arkasında terör gruplarının desteği var' sözlerine, CHP'li Mehmet Bekaroğlu'ndan yanıt geldi.

 

Katıldığı bir televizyon programında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun bazı "terör örgütleri" tarafından desteklendiğini iddia eden AKP Genel Başkanvekili Numan Kurulmuş'a CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu sert yanıt verdi. Kurtulmuş'un HAS Parti'yi kapatıp, AKP'ye geçtiği süreçte 'terör örgütleriyle' görüştüğünü öne süren Bekaroğlu, "Neler konuştuğunuzu açıklarım" dedi.

Numan Kurtulmuş, Ekrem İmamoğlu hakkında "Ama maalesef bir de perde arkasında bazı terör gruplarının da desteği vardır" demişti.

Kurtulmuş'un iddiasına HAS Parti'de birlikte çalıştığı Mehmet Bekaroğlu, "2012'de Has Parti'yi kapatıp AKP'ye katılırken, hangi terör örgütü ile kimler aracılığında neler konuştuğunuzu açıklarım" sözleri ile tepki gösterdi.

KURTULMUŞ'A CEMAAT GÖNDERMESİ

Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Bekaroğlu, Kurtulmuş'un İmamoğlu hakkındaki sözlerini alıntılayarak, "Sayın Kurtulmuş, lütfen susun, insanlara iftira etmekten vazgeçin; yoksa 2012'de Has Parti'yi kapatıp AKP'ye katılırken, hangi terör örgütü ile kimler aracılığında neler konuştuğunuzu açıklarım. "O zaman o örgüt henüz terör örgütü değildi" mi diyeceksiniz?" dedi. 

LÜTFÜ TÜRKKAN: AÇIKLAMAK BOYNUNUZUN BORCU

Tartışmaya İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan da katıldı. Sosyal medyada açıklamada bulunan Türkkan, Bekaroğlu'nu açıklama yapmaya davet etti.

"Sayın Bekaroğlu bu konuda açıklama yapmak, boynunuzun borcudur. İnsanları haksız yere itham edenlerin gerçek yüzünü bu millet sayenizde öğrenmeli."

Öne Çıkanlar