Bekçiler, Arka Sokaklar dizisini de isyan ettirdi

Bekçiler, Arka Sokaklar dizisini de isyan ettirdi
Her gün yeni bir hak ihlaline imza atan bekçiler, sonunda Arka Sokaklar dizisini de isyan ettirdi. Dizideki bir sahnede bekçilerin davranışı eleştirildi.

ARTI GERÇEK - Siyasi iktidar tarafından başta 'insan vurma' yetkisi olmak üzere geniş yetkilerle donatılan bekçiler her gün yeni bir hak ihlaliyle gündeme geliyor.

Yolda çevirdiği yurttaşlara hitap ederken kaba, tehditkar, lakayit ve taciz ederek davranan bekçiler sonunda Kanal D’nin çok uzun yıllardır yayınlanan polisiye dizisi Arka Sokaklar'ı bile isyan ettirdi.

Dizinin 542. bölümünde yeralan bir sahnede bekçilerin şikayetlere konu olan tavırları konu ediliyor.

BEKÇİLERİN TEHDİTKAR VE KABA TAVRI ELEŞTİRİLDİ

Sevgililer Günü’nde, sivil bir polis memurunun kız arkadaşıyla kimsenin olmadığı bir yerde arabanın içinde muhabbet ettikleri sırada yaşanan olayda, otomobilin camına vuran bekçilerin, Arda isimli kişiyi dışarı çağırırken 'Hoop', 'hayrola", 'İner misin aslanım arabadan', 'Uzatma aslanım kimlik çıkart, kimlik', 'napıyorsunuz arabada' gibi tehditkar ve tacizci ifadeler kullandığı görülüyor.

Bunun üzerine Arda adlı Polisin otomobilden inmeden önce 'Bunlar da yeni çıktı' demesi dikkat çekerken, bekçilerin hakaretlerine dayanamayıp polis rozetini gösterip, "Neden özel hayata karışıyorsunuz", "Suç unsuru mu gördünüz hayırdır, sana ne", "Ne hakkın var insanları rahatsız etmeye, dönüp gidin bakalım" tepkisi gösterdiği görülüyor.

Öne Çıkanlar