'Ben Bir Kek miyim?' tüm mecralarda: 7 yaşındaki İsmail telif alacak

'Ben Bir Kek miyim?' tüm mecralarda: 7 yaşındaki İsmail telif alacak
Birkaç gündür sosyal medya gündeminden düşmeyen '7 yaşındaki İsmail'in şiiri', artık tüm mecralarda dinlenebilecek ve İsmail söz yazarı olarak telif alacak.

+GERÇEK- Şarkıcı Ufuk Beydemir, Twitter'da gündem olan, 7 yaşındaki İsmail'in yazdığı "Ben bir kek miyim?" şiirini bestelemişti. Baydemir, sosyal medya hesabından 'Ben Bir Kek Miyim?' artık tüm mecralarda dinlenebileceğini duyurdu. İsmail, eser dinlendikçe söz yazarı olarak telif alacak.

Şiiri besteleyen Ufuk Beydemir, şarkının tüm mecralarda dinlenebileceğini şu paylaşımla duyurdu:

"Çok istediniz ve bunca koşturmanın içinde gecemi gündüzüme katıp şarkıyı hazırladım arkadaşlar. Tüm mecralardan "Ben Bir Kek Miyim?"i dinleyebilirsiniz. Hepsinden öte 7 yaşındaki İsmail’in siz bu eseri dinledikçe söz yazarı olarak telif kazanması ayrı keyifli benim için."

NE OLMUŞTU?

Ayşe Nâlân adlı Twitter kullanıcısı, 7 yaşındaki oğlunun yazdığını belirttiği şiiri Twitter hesabından paylaşmıştı. Şiir, sosyal medyada gündem oldu ve kısa sürede binlerce kişi tarafından retweet edildi. 6 bin kişiyi aşan sayıda retweet eedilen şiiri, şarkıcı Ufuk Beydemir de besteleyerek söylemişti.

Ayşe Nâlân isimli kullanıcının oğlu İsmail'in şiirini Twitter'da paylaşmasının ve şiirin viral olmasının ardından müzisyen Ufuk Beydemir'in "Yedi yaşındaki oğlunuza selam ve sevgiler. Çok güzel yazmış, yazmaya devam etsin" notuyla yüklediği şarkı da kısa sürede binlerce kez paylaşıldı.

 

Öne Çıkanlar