Berna Laçin: Kızılay’a azıcık laf söyleyince azarlayan çok mu oldu!

Berna Laçin: Kızılay’a azıcık laf söyleyince azarlayan çok mu oldu!
Laçin, Ahmet Hakan'ın, 'Dalga geçilmeyi, kınanmayı, ayıplanmayı, küçümsenmeyi hak ediyor' ifadelerine yanıt verdi.

Oyuncu Berna Laçin, Elazığ depremi sonrası yaptığı paylaşımlar nedeniyle iktidara yakın medya tarafından hedef gösterilmeye devam ediyor.

Laçin, Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın sms ile yardım çağrısında bulunmasını eleştirmiş, deprem vergilerinin akıbetini sormuştu. Laçin sosyal medya paylaşımında, "Biz her şeyimizi verelim o ayrı, ama neden hala deprem anı ilk akla gelen para toplamak ? Onca toplanan deprem vergisine n’oldu?" demişti.

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük ve Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'da  Laçin'i hedef alan yazılar yazmaya bugünde devam etti.

Cem Küçük köşesinde, "Berna Laçin başprovokatör olarak insanları galeyana getiriyor" dedi. Ahmet Hakan ise "Dalga geçilmeyi, kınanmayı, ayıplanmayı, küçümsenmeyi hak ediyor" ifadelerini kullandı.

Laçin hakkında yazılan yazılara yine sosyal medyadan, "Pes! Böyle bir yalan, böyle bir trolleme, böyle başkalarının lafınla dedikodu üretme çabası ! Böyle aslına bakmadan salt çamur at yarışı ! Böyle bir terbiye yoksunu uslüp! N’oldu! Dün Kızılay’a azıcık laf söyleyince azarlayan çok mu oldu!" dedi. (HABER MERKEZİ)
 

Öne Çıkanlar