Beşiktaş Başkanı Çebi'den taraftara: Ali Koç'un gazına mı geliyorsun, yürü git

Beşiktaş Başkanı Çebi'den taraftara: Ali Koç'un gazına mı geliyorsun, yürü git
Futbol camiasında tansiyon düşmüyor. Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaşlı bir taraftarla tartıştı. Çebi taraftara "Ali Koç'un gazına mı geliyorsun? Yürü git" dedi.

Trabzonspor'un şampiyonluğunun ardından yaşananlar, yapılan açıklamalar gerilimi giderek trmandırıyor. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin, bir Beşiktaş taraftarı ile yaşadığı diyalog gündem oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe Vodafone Park Stadı'nda karşı karşıya geldi. Derbi için stada giden Çebi'ye  bir Beşiktaş taraftarı "Trabzon’a çok taviz veriyorsunuz" dedi. Çebi ise bu duruma sinirlenerek "Ali Koç’un gazına mı geliyorsun. Yürü git" diye cevap verdi. Çebi, bu cevabının ardından camını kapatarak arabası ile yoluna devam etti. Taraftar ise Çebi'ye "Ali Koç kim başkanım, Ali Koç kim! Böyle mi olduk şimdi ha! Ali Koç'cu mu olduk!" diyerek tepki gösterdi.

'TROL OLARAK ADLANDIRILDIM'

Görüntüleri sosyal medya hesabından yayınlayan Barış Bazna isimli kişi şu iddialarda bulundu: "Trabzon’a çok taviz verdiniz dediğim için Beşiktaş’ın başkanı @AhmetNCebi tarafından Ali Koç'un gazına gelmiş deplasmana gelen trol olarak adlandırıldım. Tek suçum formamdaki armayı camına yapıştırıp Beşiktaş’a sahip çıkın demek. İstifa edin."


ALİ KOÇ NE DEMİŞTİ?

Trabzonspor şampiyonluğu ve sonrasında yaşananlara dair açıklamalarda bulunan Ali Koç şunları söylemişti:

"Herkesin bilip de kimsenin ifade edemediği, esas tehlike son yıllarda TFF ve Türk futbolunun Trabzonspor’un hakimiyetine geçirilme ve bir nevi Trabzonsporlulaştırma çabalarıyla karşı karşıya olduğumuz gerçeğidir. İnşallah Fenerbahçe bu mücadeleyi şu ana kadar olduğu gibi bundan sonra yalnız vermek durumunda kalmaz. Diğer takımları tutan devlet yetkililerimiz var ancak onların devletin sorumluluğuna ve ağırlığına yakışan, olması gerektiğini gibi tarafsız duruşları Trabzonspor olduğu zaman sergilenmiyor. Hangi takımı tutan bir bakanı, milletvekilini böyle gördünüz.

Bu davranışlarınızla bu sorumsuzca davranışlarınızla ve çorbada tuzu olan herkese söylüyorum. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere devletimizin FETÖ ile can siperane mücadelesine gölge düşürmüyor musunuz? 2 dakikalık zevk için yazıklar olsun. Sanki Fenerbahçe Spor Kulübü taraftarları milyonlarca yok gibi davranıyorsunuz. Buna dur diyecek kimse yok mu Türkiye’de?"

Öne Çıkanlar