Bıçaklı saldırıda hayatını kaybeden müzisyenin katili arkadaşı çıktı

Bıçaklı saldırıda hayatını kaybeden müzisyenin katili arkadaşı çıktı
Balıkesir'de bir kafede sahne alan müzisyen Emin Çizgici, aralarında husumet bulunan arkadaşı Şakir Kesici tarafından öldürüldü.

Balıkesir'de oturduğu apartmanın önünde bıçaklanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Emin Çizgici'nin (25) cinayet zanlısı Şakir Kesici ile (24) ev arkadaşı olduğu ortaya çıktı.

Olay, ilçenin 2'nci Gündoğan Mahallesinde meydana geldi. Ailesiyle yaşayan Emin Çizgici'nin evine gelen ve aralarında husumet bulunan Şakir Kesici, görüşmek istediğini belirterek apartmanın önüne gelmesini istedi. Çizgici, apartmandan çıktığı anda Şakir Kesici'nin bıçaklı saldırısına uğradı. Bir bıçak darbesi kalbine, 3 bıçak darbesi ise karın boşluğuna alan Emin Çizgici, yere yığıldı. Çizgici'nin feryatları üzerine çevredekiler 112 Çağrı Merkezine ihbarda bulunurken Şakir Kesici ise olay yerinden kaçtı.

Olay yerine gelen sağlık personelinin müdahalesinin ardından Atatürk Şehir Hastanesine kaldırılan Çizgici, doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı. Çevrede araştırma yapan polis ekipleri Şakir Kesici'nin Isparta’ya gitmek üzere Denizli ilçesine hareket ettiğini tespit etti. Haber verilmesi üzerine Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyonla Şakir Kesici yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Balıkesir’e gönderildi. 

Çizgici’nin keman çaldığı ve Balıkesir’de bulunan bir kafe de sahne aldığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. (DHA)

Öne Çıkanlar