Bilim Kurulu Üyesi: Sokağa çıkma kısıtlamasının iptalini memnuniyetle karşıladım

Bilim Kurulu Üyesi: Sokağa çıkma kısıtlamasının iptalini memnuniyetle karşıladım
Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Hasöksüz, bu hafta sonu 15 ilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmasına dair kararın iptaliyle ilgili tartışıacak bir değerlendirme yaptı.

Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Hasöksüz, bu hafta sonu 15 ilde uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kaldırılmasını tartışılacak ifadelerle değerlendirdi.

'KİŞİSEL OLARAK DA ÇOK MEMNUNUM'

İktidara yakın A Haber'in canlı yayınında konuşan Hasöksüz, vakaların arttığına yönelik haberlere rağmen, kişisel düşüncesinin "Rakamlar çok güzel gidiyor" olduğunu söyledi:

"Çok memnuniyetle karşıladığımı söyleyebilirim. Kişisel olmakla birlikte benim düşüncem, rakamlar çok güzel gidiyordu. Son birkaç haftadır özellikle iyileşme oranındaki yüksek seviye, günlük vaka sayısındaki durum... Bu rakamlar bize şimdiye dek alınan tedbirlerin çok güzel sonuçları olduğunu gösteriyor. Dolayısıyla Sayın Cumhurbaşkanımızın aldığı bu karardan kişisel olarak da çok memnun olduğumu söyleyebilirim. Benim de çevremde büyüklerim var, çok memnun olduklarını söyleyebilirim.  

'DALGALANMA OLURSA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI TEKRAR GÜNDEME GELEBİLİR'

Bilim Kurulu üyesi Hasöksüz, sonraki ifadelerinde yaptığı açıklamanın aksi yönde ifadeler kullanarak, İran'daki gibi bir dalgalanma söz konusu olduğu takdirde ise yeniden sokağa çıkma kısıtlamalarının gündeme gelebileceğini söyledi. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar