Kadına yönelik saldırılar sürüyor: 2 yaralı

Kadına yönelik saldırılar sürüyor: 2 yaralı
M.B., birlikte kaçtıklarını iddia ettiği eşi ile kardeşini otogarda tabancayla vurdu. Yaralıların durumu ciddiyetini korurken, saldırı sonrası kaçan M.B. yakalanarak gözaltına alındı.

Tokat'ta M.B. (30), birlikte kaçtıklarını ileri sürdüğü eşi İ.B. (26) ile kardeşi S.B.'yi otogarda tabancayla vurarak ağır yaraladı.

İstanbul'da yaşayan evli ve 3 çocuk babası M.B.'nin eşi İ.B. bir süre önce evden ayrıldı. Eşinin kardeşi S.B. ile birlikte Antalya'ya gittiğini, oradan da Tokat'a gidecekleri bilgisini alan M.B., bir gün önce kente gelerek otogarda beklemeye başladı. Otobüsten inen İ.B. ve kardeşi S.B.'yi gören M.B., tabancayla ikisini de vurdu.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İ.B. ve S.B. Tokat Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılarının sağlık durumların ciddi olduğu belirtildi.

Olay sonrası kaçan M.B., polisin çalışmasıyla kent merkezinde gözaltına alındı. M.B., basın mensuplarına eşinin kendi kardeşiyle kaçtığını iddia ederek saldırıyı savundu. (DHA)

Öne Çıkanlar