Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin durumu ARTI TV'de

Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin durumu ARTI TV'de
Veysel Ok, İnsan Hakları Ajandası'nda Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin avukatı Doğuşhan Aydın Aygün ile Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin tutuklanmasını değerlendiriyor.

ARTI GERÇEK- Bugün ARTI TV programları İstanbul Tabip Odası seçimlerinin konu edildiği Gündem Özel programı ile başlıyor. Ardından İnsan Hakları Ajandası ekranlara gelecek. Veysel Ok'un sunumuyla yayınlanacak programı Ankara Gündemi takip ediyor. Son olarak Utku Zırığ'ın sunumuyla Sorudan Soruya'yı izleyeceğiz.

GÜNDEM ÖZEL

İstanbul Tabip Odası 15 Nisan'da Seçime gidiyor. Erdal Doğan'ın sunacağı Gündem Özel programında seçim süreci ve başkan adaylarının programları tartışılacak. Hekimlikte Birlik ve Haklar Platformu Başkan Adayı Prof. Dr. Suat Turgut ile Cumhuriyetçi Hekimler Grubu Adayı Doç.Dr.İrfan Gökçay'ın konuk olacağı GÜNDEM ÖZEL Saat 17.10'da.

İNSAN HAKLARI AJANDASI

Veysel Ok'un hazırlayıp sunduğu programda bu hafta, tutuklanan Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin avukatı Doğuşhan Aydın Aygün ile Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin tutuklanmasını değerlendiriyor. Saat 18.10'da.
 

ANKARA GÜNDEMİ

Sibel Hürtaş'ın hazırlayıp sunduğu programda Türkiye, Rusya, İran üçlü zirvesinin sonuçları ve Türkiye'nin yeni dönem Ortadoğu politikalarını CHP eski milletvekili Utku Çakırözer değerlendiriyor. Saat 20.00'de.

Artı TV, Hotbird 13 derece Doğu uydusu üzerinden, 11054, Horizontal, 27500 frekanslarıyla veya www.artitv.tv internet adresi üzerinden izlenebilir.

Öne Çıkanlar