Bolvadin’de çıkan yangında 15 iş yeri alevlere teslim oldu

Bolvadin’de çıkan yangında 15 iş yeri alevlere teslim oldu
Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde çarşı merkezinde ahşap yapıdan oluşan iş yerlerinin bulunduğu bölgede çıkan yangında, 15 iş yeri kullanılamaz hale geldi.

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesindeki çarşıda çıkan yangında 15’e yakın dükkan alevlere teslim oldu. Havai fişek malzemeleri satan bir iş yerinde patlamalar meydana geldi, itfaiye ekipleri yangını kontrol altına almaya çalışıyor.

DHA’da yer alan habere göre Bolvadin çarşı merkezinde çok sayıda iş yerinin bulunduğu bölgede, saat 05.00 sıralarında bir kasapta yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüyerek, bitişikteki diğer iş yerlerine sıçradı. Bunun üzerine Çay, Çobanlar ve Dişli belediyelerinin itfaiye ekiplerinden destek istendi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevleri söndürebilmek için yoğun çaba harcadı. Tamamı ikişer katlı birbirine bitişik iş yerlerinin sahipleri, yangını haber alınca olay yerine geldi. Alevlerin sıçramadığı iş yerlerinin sahipleri ise eşyalarını kurtarmaya çalıştı.

15 İŞ YERİ KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Yangında 15’e yakın iş yeri yanarak kullanılamaz hale geldi. İtfaiye ekipleri, henüz çıkış nedeni bilinmeyen yangının söndürülmesi ve kontrol altına alınması için çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.

Öne Çıkanlar