Brad Pitt’in taklit ettiği Dr. Fauci’den skeç yorumu: Harika iş çıkardı

Brad Pitt’in taklit ettiği Dr. Fauci’den skeç yorumu: Harika iş çıkardı
Pitt, programın sonunda peruğunu ve gözlülüğünü çıkartarak “Gerçek Dr. Fauci’ye, sakinliğiniz ve açık sözlülüğünüz için teşekkür ediyorum” diye seslenmişti.

Evinden katıldığı Saturday Night Live (SNL) programında, ABD Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü Başkanı Dr. Anthony Fauci kılığına girip, ABD Başkanı Donald Trump’ın koronavirüs salgınına karşı tutumuyla dalga geçen ünlü oyuncu Brad Pitt’e Fauci’den "Harikaydı" yorumu geldi.

ABD’nin salgınla mücadelesinde ön cephede yer alan isimlerden Dr. Anthony Fauci, kendisini taklit eden Brad Pitt’in ‘harika bir iş çıkardığını’ söyledi.

Telemundo kanalına konuşan Fauci, "Bence o harikaydı. Brad Pitt’in büyük bir hayranıyım ve bu nedenle insanlar bana, beni kimin oynamasını istediğimi sorduğunda Brad Pitt'den bahsediyorum. O benim en favori oyuncularımdan biri" dedi.

Pitt’in, Trump’ın tüm yanlış açıklamalarını düzelttiğini belirten Dr. Fauci, "SNL’de söylediği her şey olanlardı. Gerçekten her şeyi bir araya getirerek iyi bir şey yaptı" diye konuştu.

Dr. Fauci kılığındaki Brad Pitt, söz konusu yayında Donald Trump’ın bugüne kadar koronavirüsle ilgili yaptığı yanlış açıklamalarla dalga geçmişti. Trump’ın virüsün bir mucize gibi bir günde ortadan kaybolacağına dair iddiasını da değerlendirmiş ve "Mucizeler harikadır, onları kim sevmez. Ama mucizeler A planı olmamalı" demişti.

Pitt, programın sonunda peruğunu ve gözlülüğünü çıkartarak "Gerçek Dr. Fauci’ye, sakinliğiniz ve açık sözlülüğünüz için teşekkür ediyorum" diye seslenmişti. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar