Bu kez de Saadet Partisi'ne 'FETÖ' operasyonu

Bu kez de Saadet Partisi'ne 'FETÖ' operasyonu
Saadet Partisi İstanbul İl Binası önünde gözaltına alınan SP İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi avukat Mustafa Yaman tutuklandı.

HABER MERKEZİ- Saadet Partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Yaman'ın, geçen perşembe günü toplantıya katılmak için gittiği Saadet Partisi İstanbul İl Binası önünde  'FETÖ' soruşturması kapsamında gözaltına alındığı, bugün ise çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandığı öğrenildi.

Tutuklama  kararı sonrası Çağlayan Adliyesi önünde bir açıklama yapan Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Birol Aydın, "Şayet bu işlemde Mustafa Bey’in şahsında Saadet Partisi’ni zan altında bırakmak gibi bir niyet varsa herkes bilmelidir ki, bu çamur bu camiaya asla tutmaz" şeklinde konuştu.

Mustafa Yaman'ın g​​eçen perşembe günü yapılan yönetim kurulu toplantısı sonrasında  gözaltına alınmasın manidar olduğunu ifade eden İl Başkanı Aydın, "Mustafa Yaman bugün hükümet edenlerin, bakanların bile çok yakından tanıdığı bir şahıstır. Acaba hükümet edenlere hükümet mi ediliyor? Devletin görevi vatandaşını kirletmek değildir. Bugün verilen tutuklama kararını içimize sindiremiyoruz. Mağdur Mustafa Yaman ve mağdur edilenlerin haklarının bir an önce iade edilmesini bekliyoruz" dedi.

 

Öne Çıkanlar