Burdur'da sağlık çalışanlarına saldırı: 3 gözaltı

Burdur'da sağlık çalışanlarına saldırı: 3 gözaltı
Saldırı nedeniyle acil servis savaş alanına dönerken, hemşire ve güvenlik görevlilerinin şikayetçi olduğu olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Burdur'da çocuklarına enjeksiyon yaptırmak için Burdur Devlet Hastanesi'ne gelen aile, acil servisteki hemşireleri darp edip, güvenlik görevlilerine saldırdı. Hemşire ve güvenlik görevlilerinin şikayetçi olduğu olayla ilgili 3 saldırgan gözaltına alındı.

Burdur Devlet Hastanesi’ne gelen bir aile, 16 yaşındaki çocuklarına enjeksiyon yapılması sırasında çocuğun kolunu acıttığı gerekçesiyle görevli hemşirelere saldırdı.

ACİL SERVİS SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ
Ailenin dışarıda bekleyen yakınlarının da müdahale etmesiyle yaşanan saldırı sırasında acil servisi savaş alanına döndü. Hasta yakınları, olayı yatıştırmaya çalışan güvenlik görevlilerine de saldırdı. Arbede sırasında acil servis girişinin kapı camı kırıldı.

Olaylar güçlükle yatıştırılırken, Burdur Emniyet Müdürlüğü ekipleri sağlık personelleri ile güvenlik görevlilerine saldırdığı belirlenen 3 kişiyi gözaltına aldı. Hemşire ve güvenlik görevlileri saldırganlardan şikayetçi oldu.

HASTANEYE GELEN MİLLETVEKİLLERİ GEÇMİŞ OLSUN DLEĞİNDE BULUNDU

Hastanede yaşanan olayların ardından il milletvekilleri AKP’li Bayram Özçelik ile CHP'li Mehmet Göker, Burdur Devlet Hastanesi’ne gelerek Başhekim Nedim Ongun'dan olay ilgili bilgi aldı ve sağlık çalışanlarına geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Öne Çıkanlar