Cahit Özkan'dan günler sonra yeni paylaşımlar: Sıkı dostlar arasına kimse giremez

Cahit Özkan'dan günler sonra yeni paylaşımlar: Sıkı dostlar arasına kimse giremez
AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Birleşik Arap Emirlikleri ile ilgili açıklamalarının ardından yaptığı paylaşımla 'Görevimin başındayım' mesajı verdi.

AKP Grup Başkanvekili Özkan, Armağan Çağlayan’ın YouTube programına katılmış ve "BAE baktı ki Türkiye’ye diz çöktüremiyor, baktı ki Türkiye’nin istiklalini engelleyemiyor, baktı ki Türkiye’ye dayanmadan, Türkiye ile birlikte yürümeden bölgesel ve küresel anlamda kendi menfaatlerinin aleyhine bazı şeyler ortaya çıkıyor, o zaman BAE teslim oldu" ifadelerini kullanmıştı.

Özkan'ın sözlerine AKP Sözcüsü Ömer Çelik kısa süre sonra sosyal medya hesabından "Özkan’ın görüşlerinin partinin fikirlerini yansıtmadığını" ifade etti.

Bunun ardından siyaset kulislerinde, Özkan’ın bu sözlerinin "AKP’de rahatsızlık yarattığı" öne sürülürken, gazeteci İsmail Saymaz da Özkan'ın "grup başkanvekilliği görevinden istifa edeceğini" iddia etti. 

Ayrıca Meclis'te nöbetçi Grup Başkanvekili olan Cahit Özkan’ın yerine nöbet Mustafa Elitaş’a geçti.

Cahit Özkan'ın görevden alınacağı söylentileri yayılırken Özkan, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla "görevimin başındayım" mesajı verdi.

Özkan'ın paylaşımı şöyle:

Bu paylaşımın ardından, Özkan'dan dikkat çeken bir tweet daha geldi.

Sosyal medya hesabından Çelik ile çekilmiş bir karesini paylaşan Özkan "Sıkı dostlar arasına kimse giremez" notunu düştü:

Öne Çıkanlar