Çakıcı'dan açıklama: Bahçeli ve Erdoğan'a övgü dolu teşekkür

Çakıcı'dan açıklama: Bahçeli ve Erdoğan'a övgü dolu teşekkür
'Her iki değerli siyasi iradeye, aziz Türk milletine lütfen birinci derecede sorumlu olduğumuzu unutmayın.'

Yeni Ceza İnfaz Yasası kapsamında cezaevinden tahliye edilen organize suç örgütü lideri Alattin Çakıcı yaptığı ilk açıklamada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

Yeni infaz yasası kapsamında hükümlü bulunduğu Ankara Sincan Cezaevi'nden tahliye olan Alaattin Çakıcı, yazılı açıklama yaptı. Avukatı Zeynep Çiftçi tarafından paylaşılan açıklamada Çakıcı, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'a ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye af yasası için teşekkür etti. Erdoğan ve Bahçeli'den övgü dolu sözlerle bahseden Çakıcı, koronavirüs salgınıyla ilgili de uyarıda bulundu.

Çakıcı'nın açıklaması şöyle:

"Özgürlük ile esaret birbirine yapışık bir çizgidir. Tıpkı bedende ruhun esareti gibi. Ruhun bedeni terk edip kendi dünyasına dönmesi özgür olması demektir."

ERDOĞAN VE BAHÇELİ'YE TEŞEKKÜR"

Yeni infaz yasası ile esaretten kurtulup özgürlüğüne kavuşan tüm mahkum arkadaşlar, şahsım ve hepimizin özgür olmasına vesile olan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı dünya Türklerinin efsanevi son Türkmen Beyi Sayın Devlet Bahçeli'ye ve bu yasanın diğer mimarı son dört yılın devletimizin bekası için Batı emperyalizmine asla taviz vermeyen Devlet Başkanımız Sayın Tayyip Erdoğan'a kendi adıma ve özgürlüklerine kavuşturdukları tüm mahkum arkadaşlar adına en derin saygılarımı arz ederim."

KORONA VİRÜSÜ UYARISI

"Not: Esaretten özgürlüğe kavuşmuş mahkum arkadaşlar; özgürlüğümüzü bizlere veren her iki değerli siyasi iradeye, aziz Türk milletine lütfen birinci derecede sorumlu olduğumuzu unutmayın. Ayrıca ülkemizde ve dünyada büyük ölümlere neden olan corona virüsten dolayı lütfen toplum bilinci ve sorumluluğu içerisinde olun. Devletimize güvenin." 

Öne Çıkanlar