Camiden çalınan Çav Bella görüntüsünü paylaşan Özdemir'den açıklama

Camiden çalınan Çav Bella görüntüsünü paylaşan Özdemir'den açıklama
'Bugün birbirine düşüp ipliği pazara çıkan, gündem değiştirmek için saldırıya geçen aktroller bana kutsal değerleri öğretemez.'

ARTI GERÇEK- CHP İzmir eski İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir dün kentte camilerden Çav Bella çalındığı anların görüntüsünü paylaşması ile birlikte hedef haline getirilmişti.

Özdemir paylaşımında dini değerler üzerine olumsuz bir yorumu olmadığını belirterek, CHP'de şu anda herhangi bir yöneticilik görevi olmadığı halde, saldırının CHP'ye yapılması manidardır dedi.

'İNCİNEN VATANDAŞLARIMIZ VARSA YAPMADIĞIM BİR ŞEY İÇİN ÖZÜR DİLERİM'

Özdemir, "İzmir'de bazı camilerde Çav Bella çalındığını basından öğrendikten sonra, buna dikkat çekmek amacıyla başkaları tarafından çekilmiş olan videoları sosyal medyadan paylaşıp müftülüğün bu konuda ne yaptığını sormam üzerine hakkında bir linç kampanyası başlatıldı. Dini değerlerimize herhangi bir saygısızlık yapma kastım bu zamana kadar olmadı, bu zamandan sonra da inancım gereği olamaz. Paylaşımımda dini değerler üzerine olumsuz bir düşünce veya bir ima yoktur. Bu şekilde yaratılmaya çalışılan bir algı vardır. Bu algı operasyonu neticesinde, incinen vatandaşlarımız varsa yapmadığım bir şey için yine de özür dilerim.

GÖREVDE DEĞİLİM

Bugün birbirine düşüp ipliği pazara çıkan, gündem değiştirmek için saldırıya geçen aktroller bana kutsal değerleri öğretemez. Şu anda görevim olmadığı halde, her zamanki gibi Cumhuriyet Halk Partisi'ne saldırı kampanyasına başladılar. İl başkan yardımcılığı görevlerinde önceki dönemlerde. Bunu bile bile yalan söylemek manidardır asıl faillerin bulunması için yetkilileri göreve davet ediyorum, konunun takipçisi olacağını da altını çizmek istiyorum" dedi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar