Cansız bedeni bulunan 7 yaşındaki İkranur'un ön otopsisi tamamlandı

Cansız bedeni bulunan 7 yaşındaki İkranur'un ön otopsisi tamamlandı
İkranur'un cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Giresun'un Bulancak ilçesinde 4 gündür sürdürülen aramalar sonucu evinin 7 kilometre uzağındaki derede cansız bedeni bulunan İkranur Tirsi ile ilgili ön otopsi raporu açıklandı. İlk tespitlere göre İkranur'un ölümünde travmatik bir bulguya rastlanılmadı.

Bulancak'ın İcili köyünde, cumartesi akşamı evinin yakınındaki bahçede otlayan büyükbaş hayvanlara bakmaya giden ve bir daha haber alınamayan 7 yaşındaki İkranur Tirsi'nin yapılan aramalar sonucu Salman mevkisi Adaköy deresinde cansız bedenine ulaşıldı. AKUT Giresun Temsilcisi Dr. Cengiz Cindemir sosyal medya hesabında, "Maalesef kızımız derede ölü bulundu" paylaşımı ile olayı duyurdu.

İkranur'un cesedinin bulunduğu haberinin alınmasının ardından arama çalışmalarına katılanlar, hemen olay yerine geldi. Kızının cansız bedenine ulaşıldığı haberini alan baba Serdar Tirsi ise bölgeye koşarak geldi. Görevlilerin girişine izin vermediği acılı baba, ısrar edince olay yerine alındı. İkranur'un cansız bedeni, daha sonra ambulansla Giresun Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İLK TESPİTLERDE TRAVMATİK BİR BULGUYA RASTLANILMADI

Evinin 7 kilometre uzağında Salman mevkisi Adaköy deresinde ölü bulunan İkranur Tirsi'nin cansız bedeni olay yeri incelemesinin ardından Adli Tıp Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Ön otopside İkranur'un ölümünde ilk tespitlere göre travmatik bir bulguya rastlanılmadı. İkranur'un cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Burada 2.5 saat süren detaylı otopsi işleminin ardından küçük kızın cenazesi yakınları tarafından alınarak, Bulancak ilçesi İcilli köyüne götürüldü.

Öne Çıkanlar