Cansız bedeni bulunan Zeynep Topal'ın eşi tutuklandı

Cansız bedeni bulunan Zeynep Topal'ın eşi tutuklandı
Eşi tarafından sığınma evinden alınarak öldürülen Zeynep Topal'ın eşi tutuklandı. Bingöl Barosu, katilin tek başına hareket etmediğine dair şüpheleri olduğunu açıkladı.

Eşi Osman Topal tarafından, İstanbul'daki sığınma evinden alınarak Bingöl'e götürüldükten sonra bir sitenin bahçesinde cansız bedeni bulunan Zeynep Topal cinayetinde gözaltına alınan eş Osman Topal tutuklandı.

BİNGÖL BAROSU: TEK BAŞINA HAREKET ETMEDİĞİNE DAİR CİDDİ ŞÜPHELERİMİZ VAR

Osman Topal'ın tutuklandığını duyuran Bingöl Barosu Kadın Komisyonu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Osman Topal'ın şüpheli anlatımı ve olayın olay şeklinde tek başına hareket etmediğine dair ciddi şüphelerinin oluştuğunu ve soruşturmanın derinleştirmesi talebinde bulunacaklarını belirtti.

NE OLMUŞTU?

Bingöl’ün Karlıova ilçesineki kadın cinayetinde, iki çocuk annesi 27 yaşındaki Zeynep Topal, bir sitesinin bahçesinde elleri arkadan bağlı bir şekilde silahla öldürülmüş halde bulundu. Eşi Osman Topal ile sorunlar yaşadığı öğrenilen kadın, iki ay önce Karlıova'dan ayrılıp İstanbul'a gitti. İstanbul'da karakola giderek sığınma talebinde bulunduktan sonra polis tarafından bir sığınma evine yerleştirildi.

Eşinin yerini öğrenen Osman Topal tarafından bir hafta önce sığınma evinden alınarak Bingöl'ün Karlıova ilçesine götürüldü. İlçeye geri götürülmesinin ardından cansız bedeninin bulunması üzerine eşi Osman Topal gözaltına alındı.(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar