Cem Küçük: Doğan Grubu'nun Demirören'e satılması Erdoğan ve AKP aleyhine oldu

Cem Küçük: Doğan Grubu'nun Demirören'e satılması Erdoğan ve AKP aleyhine oldu
'Bakın ben de kendi adıma bu medya bahsinde öz eleştiri yapacağım. 22 Mart medya devrimi dediğim olay olup Aydın Doğan medyadan tasfiye edildiğinde bu gelişmeye sevinmiştim'

İktidara yakın Işıkçılar Cemaati'nin gazetesi Türkiye'de yazan Cem Küçük, Doğan Grubu'nun Demirören Grubu'na satılmasının Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve AKP aleyhine işlev gördüğünü söyledi. Küçük, "Medya bahsinde öz eleştiri yapacağım. 22 Mart medya devrimi dediğim olay olup Aydın Doğan medyadan tasfiye edildiğinde bu gelişmeye sevinmiştim. Bu olayın bizim taraf lehine olduğunu düşünmüş ve tam desteklemiştim. Oysa şimdi görüyorum ki, Hürriyet-CNN Türk'ün el değiştirmesi, tamamen Başkan Erdoğan ve AK Parti aleyhine bir işlev görmüştür." ifadelerini kullandı.

Cem Küçük'ün bugün (26 Haziran 2019) yayımlanan yazısının ilgili bölümü şöyle:

"Bakın ben de kendi adıma bu medya bahsinde öz eleştiri yapacağım. 22 Mart medya devrimi dediğim olay olup Aydın Doğan medyadan tasfiye edildiğinde bu gelişmeye sevinmiştim. Bu olayın bizim taraf lehine olduğunu düşünmüş ve tam desteklemiştim. Oysa şimdi görüyorum ki, Hürriyet-CNN Türk'ün el değiştirmesi, tamamen Başkan Erdoğan ve AK Parti aleyhine bir işlev görmüştür. 22 Mart medya devrimi tamamen Ekrem İmamoğlu ve CHP’nin ekmeğine yağ sürmüştür. Hürriyet’in ve CNN Türk’ün -çoğu da amatörce olan- yayınları hep İmamoğlu’na yaramıştır. Ben de bunları sonradan fark edip bu köşede hep yazdım. Oysa işte 23 Haziran hezimetinde neticeyi herkes gördü..."

Öne Çıkanlar