Süleyman Soylu, yarın akşam Habertürk TV yayınına katılacak

Süleyman Soylu, yarın akşam Habertürk TV yayınına katılacak
Cem Küçük, suç örgütü lideri Sedat Peker'in yeni videosuna henüz bir yanıt vermeyen Süleyman Soylu'nun 'moralinin yerinde olduğunu' söyledi.

Suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddialarının ardından açıklama yapması beklenen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yarın Habertürk TV'ye çıkacağı öğrenildi.

Habertürk TV, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yarın saat 21.00'da Kübra Par'ın moderatörlüğündeki Açık ve Net programına konuk olacağını duyurdu. Programda, Bakan Soylu'nun gazeteciler İsmail Saymaz, Merdan Yanardağ, Veyis Ateş ve Ersoy Akif'in sorularını yanıtlayacağı belirtildi.

CEM KÜÇÜK: MORALİ YERİNDE

İktidara yakınlığıyla bilinen Cem Küçük ise Bakan Soylu'yla yaptığı görüşmeyi aktararak, "Sayın Süleyman Soylu ile konuştum. Gayet moralli. Neyin ne olduğunun, oynanan uluslararası oyunun farkında. Soran herkese de selamı var. Yarın akşam 21:00’de Habertürk TV’ye çıkacak" diye yazdı.

PEKER'İN İDDİALARINI YANITSIZ BIRAKMIŞTI

Sedat Peker'in yayınladığı videolarda hakkında iddialarda bulunulan Bakan Soylu, geçtiğimiz gün TRT Haber'de açıklamalarda bulunmuştu. Peker'in iddialarının büyük bir kısmını yanıtsız bırakan Soylu, "Ana muhalefet liderleri çok endişelenmesin, bu dönemde artık gece 2’de 3’de bir Resmi Gazete ile görevim bitebilir" demişti. Soylu, programın sonunda, "Karısının iç çamaşırına sığınan aciz, edepsiz" ifadelerini kullanmış ve bu cinsiyetçi ifadeler uzun süre sosyal medyada gündem olmuştu.

Peker ise bugün yayınladığı videoda, Soylu'ya seslenerek, "Senin boynuna köpek tasması takıp köpek tasmasıyla gezdireceğim" ifadelerini kullanmıştı. Peker, yeni videosunda şunları söylemişti:

"Gazetecilere operasyon yaptırmışsın, komikliğe bak. Neden HTS kayıtlarını açıklamıyorsun, devletin bakanısın niye Face-Time'la, Whatsapp'la konuşuyorsun gazetecilerle, niye müdürünün telefonunda, Reşat babayla onla bunla. Sana sözüm olsun, bugüne kadar üzdüğün bütün çocuklar ve aileleri için, devletin o şerefli makanından ayrıldığında seninle yüzleyeceğiz, bu dünya böyle sürmez. Senin boynuna köpek tasması takıp köpek tasmasıyla gezdireceğim."

    

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar