Cem Küçük'ten işkence önerileri: Sallandır camdan aşağıya, havlu tekniği var

Cem Küçük'ten işkence önerileri: Sallandır camdan aşağıya, havlu tekniği var
'Ya şu adamları bir konuştursanıza.'

Hükümete yakınlığıyla bilinen yandaş yazar Cem Küçük, 'FETÖ' soruşturmaları kapsamında tutuklananlar için skandal işkence önerilerinde bulunarak "Sallandır camdan aşağı, havlu tekniği var, boğuyor." ifadelerini kullandı.

Cem Küçük, TGRT’de Fuat Uğur’la birlikte yaptığı Medya Kritik programında 'FETÖ' soruşturmaları kapsamında yargılananların hapishanede konuşturulamamasından şikayet ederek "Başka türlü de konuşturma teknikleri var" dedi.

"SALLANDIR AYAĞINDAN CAMDAN AŞAĞIYA"

İşkence önerilerinde bulunan Cem Küçük sosyal medyada gündem oldu. İsrail gizli servisi MOSSAD’ın yöntemlerinden örnekler veren Cem Küçük, tutuklu Ali Fuat Yılmazer, Alaaddin Kaya ve Mehmet Partigöç’ün konuşturulması için işkence yöntemlerini anlattı:

"17/25 oldu diyelim İsrail’e yaptılar, olabilir. Dünyanın her yerinde her gün 15-20 toplu ölüm duyardık, trafik kazası, intihar etti, toplu intihar etti, uyuşturucuyu fazla basmış, aşırı alkolden gitti, dayanamadı köprüden atladı. Bir sürü gerekçe bulurlar. Burada da şimdi bunlara acıma, bütün yöntemleri düşünmelisin.

YA ŞU ADAMLARI BİR KONUŞTURSANIZA

Ya elimizde çok kritik üç-dört tane FETÖ’cü var. Ali Fuat Yılmazer, Mehmet Partigöç, Alaaddin Kaya. Ya şu adamları bir konuştursanıza. Bunlar bir sürü şey biliyor. Bizim savcı şöyle; oturuyor, ‘Fuatçığım hoş geldin. Adın, soyadın…’ mesela diyor. Nerede görev yaptın, bu işi sen mi yaptın? Hayır diyor. Böyle diyor mesela. Kardeşim başka türlü de konuşturma teknikleri var. Sallandır camdan aşağıya. Havlu tekniği var, boğuyor"

 

Öne Çıkanlar