Cem Yılmaz, yeniden 'stand up' yapacak

Cem Yılmaz, yeniden 'stand up' yapacak
Cem Yılmaz, 'CMYLMZ Diamond Elite Platinium Plus olacak. Ben öyleyim diye değil. Seyirci bunu hak ediyor' dedi.

55'inci Uluslararası Antalya Film Festivali'nde söyleşiye katılan Cem Yılmaz, Mart 2019'da yeniden stand up şovlarına başlayacağını açıkladı.

Cem Yılmaz, "'CMYLMZ Diamond Elite Platinium Plus' olacak. Ben öyleyim diye değil. Seyirci bunu hak ediyor. Birine bunu söyledim. 'Bilet fiyatlarına etki edecek mi?' dediler. Hayır, fiyatlar aynı olacak" dedi.

Festivalde başrolünü Cem Yılmaz ve Şener Şen'le paylaştığı 'Av Mevsimi' filminin gösterimi yapıldı. Antalya Kültür Merkezi Aspendos Salonu'ndaki gösterime ilgi yoğun oldu.

Sinemada 20'inci yılını dolduran ve festival kapsamında Yaşam Boyu Başarı Ödülü alan Cem Yılmaz, filmin gösteriminin ardından oynadığı ilk sinema filmi olan 'Her Şey Çok Güzel Olacak' filminin yapımcı ve yönetmeni Ömer Varlı ile birlikte salondaki izleyicileriyle söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşiye ilgi yoğun olunca izleyicilerden büyük bir kısmı salon dışında kaldı. Salonda dışında kalanlar için AKM içerisinde ekranlar kuruldu. 

Seyircinin ilgisinden oldukça memnun olduğunu anlatan Yılmaz, "Hep böyle mutlu şekilde devam etmesini diliyorum. Festivalde anılmak güzel bir duydu" dedi.

'HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK 1 AYLIK YAT TATİLİNDE YAZILDI'

Yönetmen Ömer Varlı ise filmin nasıl başladığını anlattı. Varlı, bir arkadaşının tavsiyesi üzerine Cem Yılmaz'la tanıştıklarını ve Yılmaz'a, 'Seninle bir gün film yapacağız' dediğini hatırlattı. Varlı, filmin senaryosunun yazımı aşamasında Cem Yılmaz'la Bodrum'da bir ay yatta kaldıklarını söyledi. 

2019 yılının ilk çeyreğinde yeniden sahneye çıkacağını da söyleyen Cem Yılmaz, ayrıca ilk sinema filmi olan 'Her Şey Çok Güzel Olacak'ın devamı için de bir düşünce içinde olduğunu söyledi. Filmin çekimleri için Antalya'yı kullanabileceklerini ifade eden Yılmaz, "Devam filmi yapar mıyız diye bir düşüncem de var. Tabii işin hakkını verebilir miyiz? Mazhar (Alanson) ağabey de geçen konserde 'İsterim' dedi" diye konuştu. (DHA)

Öne Çıkanlar