Chelsea için görüşmelere başlayan aşiret lideri: Trump da talip olmuş

Chelsea için görüşmelere başlayan aşiret lideri: Trump da talip olmuş
Roman Abramovich, sahibi olduğu İngiltere’nin köklü kulüplerinden Chelsea’yi 27 Şubat’ta satışa çıkardı. Mutki aşiret lideri Bayrak, satış için resmi görüşmelerin başladığını söyledi.

Rusya'nın Ukrayna'yı işgale başlamasının ardından, Rus iş insanı Roman Abramovich‘in satışa çıkardığı Chelsea’ye talip olan Mutki aşireti lideri Muhsin Bayrak, satış için resmi görüşmelere başlandığını söyledi.

GÖRÜŞMELERE BAŞLANDI

Muhsin Bayrak, kulübün satışa çıkarılmasının ardından kulüp yetkilileri ile temasa geçti. Bunun üzerine şirket adına Londra’ya giden avukat Berivan Erdoğan ve şirketin Avrupa temsilcisi Vehbi Kevser kulüp yetkilileri ile görüşmeye başladı.

Görüşmelerle ilgili konuşan Muhsin Bayrak, "Dünyada Türk şirketlerinin her alanda olması gerektiğine inanıyorum. Bu kararımız hem ticaretimize hem ülkemize hem de holdingimize çok büyük bir prestij olacak" ifadelerini kullandı.

'TRUMP DA TALİP OLDU'

Görüşmelerin sürdüğünü 5-6 şirket ile birlikte ABD’nin eski devlet başkanı Donald Trump’ın da kulübe talip olduğunu söyleyen Bayrak, "Yaklaşık 1 haftadır görüşmelerimiz devam ediyor. Bugün resmi olarak bizim heyetimiz Chelsea yöneticileriyle Londra’da görüşmeye başladı. Müjdeyi de sizin aracılığınızla paylaşalım. Muhtemelen yarın ya da cuma günü tam anlamıyla çalışmalar başlayacak. Çok afaki rakamlar dönüyor. Ben rakam olarak çok bir şey söylemeyeyim. Zaten bütün dünya basınına duyurulacak" dedi.

Öne Çıkanlar