CHP'den İYİ Parti'ye Erbil ziyareti

CHP'den İYİ Parti'ye Erbil ziyareti
CHP heyeti 6-8 Eylül tarihlerinde Erbil ve Süleymaniye'ye gitmiş, Federe Kürdistan Yönetimi eski Başkanı Mesud Barzani başta olmak üzere birçok isimle görüşmeler gerçekleştirmişti.

Foto: Rudaw / Oğuz Kaan Salıcı başkanlığındaki CHP heyetinin Mesut Barzani ile görüşmesinden


CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve Dış Politikadan Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Ünal Çeviköz İYİ Parti'yi ziyaret etti. CHP’li Salıcı ve Çeviköz, Erbil temasları hakkında İYİ Parti’ye bilgi verdi.

6 Eylül'de Ortadoğu Barış ve İşbirliği Teşkilatı temasları kapsamında, Bölgesel Kürt Yönetimi Erbil ve Süleymaniye'yi ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve Dış Politikadan Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Ünal Çeviköz İYİ Parti'yi ziyaret etti, temaslar hakkında bilgi verdi.

Habertürk’ten Mahir Kılıç’ın haberine göre CHP’li Salıcı ve Çeviköz 26 Eylül Pazartesi günü İYİ Parti Genel Merkezine ziyarette bulundu. Parti genel merkezindeki görüşmeye İYİ Parti Genel Başkan Yardımcıları, Cihan Paçacı, Koray Aydın, Kamil Erozan, Şenol Bal Sunat ve İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz katıldı. Görüşmede, CHP'li Oğuz Kaan Salıcı ve Ünal Çeviköz, ziyaretin Ortadoğu Barış ve İşbirliği Teşkilatı kapsamında olduğunu ifade etti. Amaç ve temasların ayrıntıları paylaşıldı.

NE OLMUŞTU?

CHP heyeti 6-8 Eylül tarihlerinde Erbil ve Süleymaniye'ye gitmiş, Bölgesel Kürt Yönetimi Eski Başkanı Mesud Barzani başta olmak üzere birçok isimle görüşmeler gerçekleştirmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar