CHP, EYT’lilerle alanlara iniyor: Türkiye’nin kaybedecek bir günü daha kalmamıştır

CHP, EYT’lilerle alanlara iniyor: Türkiye’nin kaybedecek bir günü daha kalmamıştır
CHP,  Cuma günü 81 ilde Emeklilikte Yaşa Takılanlar’la birlikte ‘EYT’liler lütuf değil kazanılmış haklarını istiyor’ başlıklı açıklama yapacak.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP),  Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile birlikte alanlara iniyor. CHP il örgütleri ve CHP Emek büroları EYT'liler ile birlikte cuma günü saat 14.00' da 81 ilde eş zamanlı olarak "EYT’liler lütuf değil kazanılmış haklarını istiyor" diyerek açıklama yapacak.

‘DERHAL SEÇİM İSTİYORUZ!’

Ankara’da 14 Ocak Cuma günü saat 14.00’da yapılacak basın açıklamasına CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Emek Büroları Genel Koordinatörü Veli Ağbaba da yer alacak. İstanbul’daki açıklama adresi Şişhane Meydanı, İzmir’de ise Saat Kulesi’nde açıklamalar yapılacak.

CHP tarafından yapılan açıklamada, "EYT’liler artık iktidarın yalanlarını dinlemek istemiyor. EYT’liler ekonomiye zarar verecek kişiler olarak hedef gösterilmeyi değil, gasp edilen emeklilik hakkını istiyor. Talepleri iktidar tarafından yok sayılan ve toplumda hedef gösterilen EYT’liler bu büyük hak gaspına CHP iktidarında son verileceğini biliyor. Bir avuç yandaşına devletin Hazinesini teslim edip EYT’lilere ve halkına sırtını dönen Saray hükümeti ile Türkiye’nin kaybedecek bir günü daha kalmamıştır! Başta EYT olmak üzere tüm sosyal sorunların çözümü için hemen seçim, derhal seçim istiyoruz" ifadelerine yer verildi

Öne Çıkanlar