CHP'li Öztrak'tan Soylu'ya: Yarası olan gocunur

CHP'li Öztrak'tan Soylu'ya: Yarası olan gocunur
'Yavuz hırsız ev sahibini bastırır taktiği ile bu skandal bastırılamaz.'

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak partinin genel merkezinde basın açıklaması yaptı. Öztrak, AKP'nin oy kullanmayan vatandaşların bilgisini nereden bulduğunu sordu.

CHP'li Öztrak açıklama sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. İçişleri Bakanı Soylu'ya yanıt verdi.

Öztrak'ın konuşmasından satır başları şöyle:

"Adalet ve Kalkınma Partisi'nin bir yetkilisi demiş ki; 2Sandığa gitmeyen her bir seçmeni iknaya çalışacağız.'

Yüksek Seçim Kurulu bu bilgiyi kimseyle paylaşmıyor. Bu şu demektir Adalet ve Kalkınma Partisi o zaman bu bilgileri Yüksek Seçim Kurulu'ndan hukuksuz bir şekilde almıştır.

Adalet Kalkınma Partisi genel başkanı Erdoğan "Karnını doyuruyorsunuz, her türlü ihtiyacını karşılıyorsunuz yine de oy vermiyor' dedi."

"SKANDAL BASTIRILAMAZ"

İçişleri Bakanı Soylu, "Bir genel başkan, FETÖ'den dolayı bir tutuklunun beyanını 'bakanlar bu adama baskı yaptı' diye ifade edip yine suyu bulandırmaya çalışıyor. Aydın Belediyesi ile CHP'nin İstanbul adayı ile ilgili. Bunu açıklamayan alçaktır, namerttir, şerefsizdir. Bu kişiliği kaybolmuş insanların, siyaset içerisinde bu tip değerlendirmeler yapmasının zamanının geçtiğini düşünüyorduk ama anlıyoruz ki bu tip insanlar hala revaçta" demişti.

Öztrak bir gazetecinin Süleyman Soylu'nun bu sözlerini hatırlatması üzerine, "Yavuz hırsız ev sahibini bastırır taktiği ile bu skandal bastırılamaz. Yarası olan gocunur. Bizim çağrımız açıktır cezaevindeki mahkuma o gazeteciyi gönderen bakanlar kendisini açıklasın" dedi. 

Öne Çıkanlar