CHP'li vekil Bakan ile Soylu'nun yardımcısı Ersoy arasında 'polis intiharları' tartışması

CHP'li vekil Bakan ile Soylu'nun yardımcısı Ersoy arasında 'polis intiharları' tartışması
CHP'li vekil Murat Bakan'ın polis intiharlarına dikkat çektiği paylaşımı, İçişleri Bakanı Soylu’nun yardımcısı Mehmet Ersoy tarafından 'yeni bir istismar alanı' olarak nitelendirildi.

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yardımcıları arasında yer alan Mehmet Ersoy arasında ‘polis intiharları’ konusunda tartışma yaşandı. Murat Bakan’ın "Polisimizin sesini duyuyoruz. Milletin iktidarında polis intiharlarının sebebi olan koşulları ortadan kaldıracağız" paylaşımına Ersoy, "istismar alanı" iddiasıyla yanıt verdi.

CHP’li Murat Bakan’ın, polis intiharlarına dikkat çektiği, "Polisimizin sesini duyuyoruz. Milletin iktidarında polis intiharlarının sebebi olan koşulları ortadan kaldıracağız. Ek görev, angarya, mobbing, amir tahakkümü, ağır çalışma koşulları olmayacak" mesajına Bakan Soylu'nun yardımcısı Ersoy şöyle yanıt verdi:

'GÖLGE ETMEYİN YETER'

3600 ek göstergenin çıkmasıyla muhalefetin yeni bir istismar alanına sarıldığını iddia eden Ersoy, "3600 ek gösterge çıkar çıkmaz hemen başka istismar alanlarına sarıldınız. Merak etmeyin polisimizin her meselesine duyarlıyız. Onların canları pahasına cezaevine gönderdiği teröristlere ortaklarınızla beraber sahip çıkmayın, görevlerini yapmalarını engellemeyin, gölge etmeyin yeter!" ifadelerini kullandı.

CHP'Lİ BAKAN: YA KONUDAN HABERSİZ YA UYUMA NUMARASI YAPIYOR

Ersoy’un sözlerinin bir yanıt niteliğinde olmadığını vurgulayan CHP’li Bakan, "İçişleri Bakan Yardımcısı... Yine yanıt niteliğinde olmayan bir şeyler demiş. Ve maalesef yine konudan habersiz sanırım. Ya da her şeyin farkında da uyuma numarası yapıyor. Takdir edersiniz ki uyuyanı uyandırabilirsiniz ancak uyuma numarası yapanı uyandırmak mümkün olmuyor" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar