Çiftçiden Genel Müdüre protesto: Ben, bu kurumun yüzünden huzur yaşayamıyorum

Çiftçiden Genel Müdüre protesto: Ben, bu kurumun yüzünden huzur yaşayamıyorum
Tarım ve Kredi Kooperatifleri Birliği'ne sorunlarını anlatmak isteyen çiftçilerin randevu talebi geri çevrildi.

Tarım ve Kredi Kooperatifleri Birliği Genel Müdürü Fahrettin Poyraz’la görüşmek için Ankara’ya gelen çiftçilere randevu verilmedi.

Yüksek faizli borçları ile ilgili görüşmeye gelen çiftçiler kendilerine randevu verilmemesini "Ben, bu kurumun yüzünden huzur yaşayamıyorum. Benim ekmeğimle hırsızlık yapılıyor" diyerek protesto etti.

Tarım ve Kredi Kooperatifi’ne olan yüksek faizli borçlarını nedeniyle Ankara’ya gelen bir grup çiftçi, Genel Müdürü Fahrettin Poyraz’la görüşebilmek için bugün Tarım ve Kredi Kooperatifleri Birliği’ne gitti.

Amasya’dan gelen çiftçi Ömer Sarı, "Tarım Kredi’nin önüne geldik. Randevu talebinde bulunduk. Bize randevu vermediler. Fahrettin Poyraz istifa etsin. Biz, çiftçilerin adına geldik. Bizim ortağı olduğumuz kurum bize randevu vermiyor. Genel Müdür Fahrettin Poyraz bu kurumun başına geldi, çiftçilerin düzeni bozuldu" diye konuştu.

Bir diğer çiftçi ise "Ben, bu kurumun yüzünden huzur yaşayamıyorum. Ne yahu, soğan patates satıyor. Lanet olsun, böyle bir kurum mu olur? Benim ekmeğimle hırsızlık yapılıyor. Beni muhatap alacak bir tane delikanlı bir personel yok. Yeter artık, çiftçinin tepesinden inecekler" diyerek isyan etti.

Öne Çıkanlar