Çin’de bir kişi, Covid-19 virüsünü tükürüğü ile başkalarına bulaştırdı

Çin’de bir kişi, Covid-19 virüsünü tükürüğü ile başkalarına bulaştırdı
Virüsü kaptığı iddia edilen bazı Çinliler, Korona virüsünü çevrelerindeki insanlara bulaştırmaya çalışırken görüntülendi.

Çin'de ortaya çıkıp pek çok ülkeye yayılan Korona virüsü, bölge halkının psikolojisini de bozmaya başlamış gibi görünüyor. Kameralara yansıyan farklı görüntülerde bazı Çinlilerin, Korona (Covid-19) virüsünü çevresindeki insanlara bulaştırmak için yaptığı şeyler açıkça görülebiliyor.

Dünya bir süredir, Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkıp pek çok ülkeye yayılan Korona virüsünü konuşuyor. Bugün itibarıyla onaylanmış vaka sayısı 71.811 olan ve 1.775 kişinin hayatını kaybettiği Korona virüsü, tüm dünyayı tedirgin ederken Çin'deki yaşamı da alt üst etmiş durumda. 

Korona virüsünün şu an için kabul edilmiş bir tedavisi yok. Virüs, kapıldıktan sonraki 14 günlük süreçte herhangi bir etki göstermiyor. Ancak hem vaka sayısının yüksek oluşu hem de Wuhan'daki tedbirlerin yetersiz kalışı, Çin'deki yaşamı önemli ölçüde etkiledi. 

Çin'de Korona virüsü kapmış olan insanların şu sıralar sağlıklı düşünemediklerini ortaya koyuyor.  Virüsü kaptığı iddia edilen bazı Çinliler, Korona virüsünü çevrelerindeki insanlara bulaştırmak için çabalıyorlar. Çinlilerin birbirlerine Korona virüsü bulaştırma girişimleri sadece bir olayla sınırlı değil. 

Öne Çıkanlar