Corona çıkan Su ve Kanalizasyon İdaresi kapatıldı, çalışanlar karantinaya alındı

Corona çıkan Su ve Kanalizasyon İdaresi kapatıldı, çalışanlar karantinaya alındı
Bursa'da Su ve Kanalizasyon İdaresi Gürsu Şube Müdürlüğü'nde çalışan 3 kişinin Covid-19 testinin pozitif çıkması sonucu kurum 14 gün süreyle kapatıldı. Çalışanlar da karantinaya alındı.

Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) Gürsu Şube Müdürlüğü'nde çalışan 3 kişinin Coronavirüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Kurum 14 gün süreyle kapatılırken, çalışan diğer personelin de evlerinde tedbir amaçlı karantinaya alındığı bildirildi.

Sözcü’nün haberine göre BUSKİ Gürsu Şube Müdürlüğü’nde görevli 3 personelin Covid-19 testi pozitif çıkınca hizmet binasında bugünden itibaren 14 gün süreyle karantina uygulanacağı açıklandı.

BUSKİ tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Gürsu Şube Müdürlüğü hizmet binasında 16.06.2020 tarihinden itibaren 14 gün süre ile karantina uygulaması yapılacaktır.

Bölgede ikamet edenlerin mağdur olmaması adına, abonelik hizmetleri yakın ilçe şube müdürlüklerimizde (Kestel ve Yıldırım) yapılabilecektir.

Teknik ve bakım çalışmaları merkezden yürütülürken, Gürsu Şube Müdürlüğü binası önündeki mobil tahsilat aracımız da hizmetine devam edecektir.

Vatandaşlarımız Alo 185 çağrı merkezimizden ve buski.gov.tr’den tüm hizmetlerimize ulaşabilirler."

NE OLMUŞTU?

Diyarbakır’da da şehrin içme suyu şebekesinin bağlı olduğu arıtma tesisinde çalışan biri personel şefi 4 kişide Coronavirus (Covid-19) tespit edilmişti. Tesiste ilk vakanın ortaya çıkmasından sonra hiçbir önlem alınmadığı belirtilirken, 3 kişinin daha fenalaşması sonucu kaldırıldıkları hastanede yapılan testlerin pozitif çıktığı ortaya çıkmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar