Saadet Partisi'nden Cübbeli'ye çağrı: Cezaevinde Erdoğan hakkında söylediklerini açıkla

Saadet Partisi'nden Cübbeli'ye çağrı: Cezaevinde Erdoğan hakkında söylediklerini açıkla
Cübbeli Ahmet Hoca'nın Temel Karamollaoğlu için söylediği sözlere tepki gösteren Saadet Partisi, 'Erdoğan için söylediklerini açıklarsan daha çok tıklanırsın' dedi.

Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın ve Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, Saadet Partisi’ne yönelik sözleri nedeniyle Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'ye çağrı yaptı: Tayyip Erdoğan ile ilgili söylediklerini de söyle. 

Milli Gazete'nin haberine göre, Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın ve Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, Saadet Partisi’ne yönelik sözlerini nedeniyle  Cübbeli Ahmet Hoca'ya seslendi. Fatih Aydın "Eğer gerçekten Türkiye’de ses getirecek açıklamalar yapmak istiyorsan biz oraya gittiğimiz zaman AKP için söylediklerini, Erdoğan için söylediklerini söyle, o zaman bak Türkiye’de nasıl yer yerinden oynuyor." dedi.

"DAHA ÇOK TIKLANIR"

Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın ise sataşmaların gündemde kalmak için olduğuna dikkat çekti.

Birol Aydın "İktidar tarafından ‘adam yerine konulma’ hevesinde olan, bunun için de efendileriyle ‘kırıştırmak’ adına partimize ve Genel Başkanımıza sataşarak gündemde kalmaya çalışan kişi yine kendi ifadesiyle ‘saçmalamış’. Birileri tarafından adam yerine konulmaz ama gündemde kalmak istiyorsa, haksızlığa uğradığını düşündüğümüz için heyet olarak kendisini ziyaret ettiğimizde konuştuklarını bugün de yine kendi ifadesiyle; ‘Allah için, din için, vatan için’ açıklarsa daha çok ‘tıklanır’, buyursun!" ifadelerini kullandı.

"SIFATLARINA LAYIK İŞ YAPMALI"

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, Cübbeli Ahmet’le ilgili, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’na ilişkin olarak ahlak dışı saldırganlığına devam ettiğini vurguladı.

Fatih Aydın "Kendisi dışlandığı zaman, eziyet gördüğü zaman fikirlerinden, düşüncelerinden dolayı hapse atıldığı zaman Saadet Partisi heyeti olarak biz gittik yanına, Genel Başkanımız gitti. Eğer gerçekten Türkiye’de ses getirecek açıklamalar yapmak istiyorsan biz oraya gittiğimiz zaman AKP için söylediklerini, Erdoğan için söylediklerini çıksın söylesin de o zaman bak Türkiye’de nasıl yer yerinden oynuyor. İnsana tutarlı olmak icap eder. Ahlakımızla anlatamadığımız davamızı, dilimizle anlatamayız. Temsil edemediğimiz dinimizi, biz tebliğ ederek vazifemizi yerine getirmiş olamayız. Kendisinin yapmış olduğu açıklamaların teker teker değerlendirilecek bir önemi yok. Bizim kendisine tavsiyemiz, kendisine yakıştırılan sıfatlara layık olabilecek iş yapmalarıdır" diye konuştu.

Öne Çıkanlar