'Cumhurbaşkanı'na teşekkür' krizi: AKP ilçe başkanı istifa etti

'Cumhurbaşkanı'na teşekkür' krizi: AKP ilçe başkanı istifa etti
İstifa eden Erçiş İlçe Başkanı Nedim Sağlam sert konuştu: Eleştirmeden, körü körüne bağlanmak sizleri ilerletmeyecektir, bu halk gereken cevabı sizlere verecek.

AKP Erciş İlçe Başkanı Nedim Sağlam, esnaf ziyaretinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür edip milletvekili Abdulahat Arvas’a teşekkür etmediği gerekçesiyle tepki çektiğini ve bunu protesto etmek için istifa ettiğini açıkladı.

İstifa eden Sağlam, Arvas'ın kendisine, "Bana nasıl teşekkür etmezsin? Sen Cumhurbaşkanı'yla birlikte balık mı tuttun? Cumhurbaşkanı'nın arkadaşı mısın ki; Cumhurbaşkanı'na teşekkür ediyorsun? Bu yatırımı ben getirdim, bana nasıl teşekkür etmezsin? Ben AK Parti'yi sırtımda taşıyorum. Ak Parti beni sırtında taşımıyor. Benim AK Parti'ye ihtiyacım yok" dediğini söyledi.

AKP Van Milletvekili Abdulahat Arvas’ın aleyhinde karalama kampanyası yürüttüğünü ve AKP'nin kurumsal kimliğine yakışmayacak davranışlar sergilediğini öne süren Nedim Sağlam, "Eleştirmeden, körü körüne bağlanmak sizleri ilerletmeyecektir, bu halk gereken cevabı sizlere verecek ve tavrını gösterecektir, bundan hiç şüpheniz olmasın" dedi.

"Bu gelişmeler üzerine, 2 yıl önce göreve geldiğim AKP Erciş İlçe Başkanlığı görevimden ve AKP üyeliğimden istifa ettiğimi tüm kamuoyuna duyurmak istiyorum" diyen Sağlam’ın ardından 10’un üzerinde AKP üyesi daha istifalarını duyurdu.

Öne Çıkanlar