'Darbeye karşı demokrasi yürüyüşü', Hakkari'de slogan ve alkışlarla karşılandı

'Darbeye karşı demokrasi yürüyüşü', Hakkari'de slogan ve alkışlarla karşılandı
'Darbeye karşı demokrasi yürüyüşü', Hakkari'de kitlesel bir kalabalıkla karşılandı. HDP, kente alkışlar ve HDP halktır sloganları eşliğinde yürüyüşle girdi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP), yarın Hakkari’den Ankara’ya başlatılacak 'Darbeye karşı demokrasi yürüyüşü' için  yola çıktığı Hakkari’ye ulaştı.

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar ve milletvekilleri önce Van’ı ziyaret etti. Van İl Başkanlığı ziyaretinin ardından vekiller konvoy halinde Hakkari’ye yola çıktı.

YÜKSEKOVA'DAKİ GÜVENLİK NOKTASINDA SADECE MİLLEYVEKİLLERİNİN ARAÇLARINA İZİN VERİLDİ

Hakkari Yüksekova’da güvenlik noktasında konvoy durduruldu. Burada sadece milletvekillerinin araçlarının geçişine izin verildi. 

Aralarında partinin Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, DTK Eşbaşkanı Burdan Öztürk, DBP Eş Genel Başkanı Saliha Aydeniz, HDK Eş Sözcüsü Sedat Şenoğlu, SYKP Eş Genel Başkanı Canan Yüce, ESP Eş Genel Başkan Yardımıcısı Beycan Taşkıran, HDP MYK ve PM üyeleri, milletvekilleri,  bulunduğu heyet, kent girişinde partililer tarafından alkışlar ve zılgıtlarla kitlesel bir kalabalıkla karşılandı.

DARBELERE KARŞI DEMOKRASİ YÜRÜYÜŞÜ', SABAH 10:00'DA BAŞLAYACAK

Eş Genel Başkan Sancar, partililerle birlikte alkışlar ve  ‘HDP halktır’ sloganları eşliğinde kente yürüyüşle girdi. Kent merkezine oluşturulan konvoy ile giriş yapan partililer, yol boyunca halk tarafından coşkuyla karşılandı.

Daha sonra partinin il binasına geçen heyet, burada yarın gerçekleştirilecek yürüyüş ile ilgili son planlamayı yaptı. Burada istişarelerde bulunan Sancar, kent halkına ve partisinin il örgütüne teşekkür etti. Yapılan planlama ardından partililer ev ziyaretleri gerçekleştirecek. 'Darbelere karşı demokrasi yürüyüşü' yarın sabah 10:00 da başlayacak

GENÇLİK KÖPRÜSÜ'NDE FOTOĞRAF ÇEKİLDİLER

Van’dan Hakkari’ye doğru yola çıkan konvoy, Hakkari girişinde bulunan 68 kuşağının öncülerinden Deniz Gezmişlerin inşa ettiği Gençlik Köprüsü’nde toplu fotoğraf çekti. (HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar