Demirtaş'tan yeni yıl mesajı: AKP'siz bir yıl diliyorum

Demirtaş'tan yeni yıl mesajı: AKP'siz bir yıl diliyorum
Yeni yıl mesajında 'AKP'siz bir yıl diliyorum' diyen Demirtaş, 'Zaten öyle bir yıl, doğal olarak iyi bir yıl oluyor' ifadesini kullandı.

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, yeni yıl mesajında, "Hepimize zulümsüz, zamsız, soygunsuz ve AKP'siz bir yıl diliyorum" düşüncesini dile getirdi. 

Demirtaş Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Lafı hiç dolandırmayayım. Hepimize zulümsüz, zamsız, soygunsuz ve AKP'siz bir yıl diliyorum. Zaten öyle bir yıl, doğal olarak iyi bir yıl oluyor. O halde, iyi yıllar. Sersala we pîroz be. Sersereyê şima bimbarek bo." ifadesini kullandı. 

Başak Demirtaş da, eşi Selahattin Demirtaş ile iki yıl aradan sonra bir araya geldikleri yarım saatlik açık görüşten bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak yeni yıl dileklerini iletti. Özgürlük vurgusunun hakim olduğu yeni yıl mesajında şu ifadeler yer aldı:

"Herkes için özgürlük ve adalet dolu bir yıl olsun. Selahattin ve arkadaşları, tam 5 yıl 1 ay 27 gündür siyasi rehine olarak hapisteler. Rehineliklerinin son bulacağı, iyi bir yıl diliyorum. Bu da iki yıl aradan sonra, yarım saatlik açık görüşten bir hatıra…"

Öne Çıkanlar