Deniz Bulutsuz: Ozan Güven kafamı duvara vurdu, 'seni öldüreceğim' dedi

Deniz Bulutsuz: Ozan Güven kafamı duvara vurdu, 'seni öldüreceğim' dedi
Sevgilisi Ozan Güven tarafından darp edildiğine dair rapor alan ve savcıya ifade veren Deniz Bulutsuz, 'saçımdan beni yakalayarak kafamı duvara vurdu. Evden seni öldüreceğim' dedi.

Deniz Bulutsuz, bir süredir birlikte olduğu Ozan Güven tarafından darp edildiğini açıkladı. Bulutsuz, avukatı Mustafa Kurtuluş aracılığıyla İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na verdiği şikayet dilekçesinde Ozan Güven’in ‘Kasten öldürmeye teşebbüs’, ‘Hürriyetten yoksun bırakma’ ve ‘Hakaret’ suçlarından yargılanması istedi. Savcılıkta ifade veren Ozan Güven ise, darp raporunu sunarak, Bulutsuz’un kendisine"Seni Türkiye’ye rezil edeceğim. ‘Kadın döven adam’ diye söyleyeceğim" dediğini iddia etti.

Sözcü Gazetesi’nden Hayati Arıgan’ın haberine göre, şikayet dilekçesinde 13 Haziran’da Ozan Güven’in evinde gerçekleştiği iddia edilen olay şöyle yer aldı:

"Deniz Bulutsuz ve Ozan Güven 12 Haziran’da bir restoranda yemek yedikten sonra arkadaşlarının evine gitti. Sohbet sırasında Bulutsuz’un eski erkek arkadaşından konu açılınca Ozan Güven iddiaya göre herkesin önünde "Demek ki çok iyi s…." dedi. Bu konuşmadan rahatsız olan Bulutsuz, konuyu kapattı. İkiliyi Ozan Güven’in şoförü ikametgahına bıraktı. Deniz Bulutsuz kendisine söylenen sözlerden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Ozan Güven bir anda bağırarak etraftaki eşyaları kırmaya başladı. Bulutsuz, Güven’in elindeki kırık abajuru almaya çalışırken çenesinden yaralandı.

Ozan Güven, evden kaçmaya çalışan Bulutsuz’a engel oldu. Deniz Bulutsuz, ünlü oyuncunun saçlarından tutarak duvara vurması sonucu merdivenlerden yuvarlandığını ileri sürerken evden kanlar içinde ve çıplak ayaklarla kaçabildiğini belirtti. Bulutsuz dilekçesinde, evin yakınlarında karşılaştığı Güven’in şoförünün kendisini bir arkadaşının evine bıraktığını anlattı. Dilekçede evdeki güvenlik kameralarının incelendiğinde olayın gerçekliğinin ortaya çıkacağı belirtilerek savcılıktan cep telefonlarının konumlarının incelenmesi de istendi. Darp raporu alan ve savcıya ifade veren Deniz Bulutsuz ifadesinde şunları anlattı:

"Olay günü bana söylediği ağır sözlerinin ardından Ozan’ın evine gittik. Ozan alkol aldığında, fütursuz ne dediğini bilmeyen bir hal alır. Bu söze bozulduğumu söylememin ardından alkolün etkisiyle bağırıp çağırmaya başladı. Onu sakinleştirmek isterken yatak odasındaki abajuru duvara vurarak kırdı. Beni ittirince abajur çeneme geldi. Sonra beni yatağa yatırarak üzerime oturarak bir tokat attı. Ardından bana vurmaya devam ederken, "Bak sana bir tane vurdum, kendime yirmi kez vuruyorum" diyerek kendi yüzüne de vuruyordu. Evden kaçmaya çalıştım. Evin üst katındaki merdivenlerden inerken saçımdan beni yakalayarak kafamı duvara vurdu. Çarpmanın etkisiyle merdivenlerden düştüm. Bacağım ve kalça kısmım dahil olmak üzere çok bölgeden yaralandım. Ozan pek çok eşyayı kırmıştı. Bu sırada yerde bulunan kırılmış cam parçalarından da hem ben hem Ozan yaralandı. Elinde su şişesi ile beklerken ‘Bana biraz su ver’ dedim. Elindeki suyu kafamdan aşağıya dökerek, ‘al sana su’ dedi." Evden çıkmama izin vermeyerek ‘Hiçbir yere gidemezsin. Burada kalacaksın, sen bunu hak ediyorsun. Seni öldüreceğim’ dedi. Cep telefonumu elimden alarak cebine koydu. Beni evde alıkoyduğu için çok büyük uğraşlarla ayakkabılarım olmadan evden çıktım. Şoförü beni araca alarak dolaştırdı. Bir benzinliğe uğrayarak su ve kolonya aldı. Evin yan sokağına giderek, ben araçta beklerken şoförü eşyalarımı aldı. Sonra da beni arkadaşımın evine bıraktı."
 


Ozan Güven, Deniz Bulutsuz’un iddialarını reddederek, ‘ateşi çıktığı için gittiği’ hastanede kendisine darp raporu verildiğini söyledi. Amacının darp raporu almak olmadığını belirten Güven, ifadeye çağrıldığı gün raporu emniyete sundu.

SILA’DAN BULUTSUZ’A DESTEK MESAJI

Şiddet gördüğünü iddia eden Deniz Bulutsuz’a sosyal medya hesabından birçok destek mesajı paylaşıldı. Sanatçı Sıla Gençoğlu da, sosyal medya hesabından, "Ben faili tanıyorum. Koşulsuz şartsız yanındayım. #DenizBulutsuz #KadinaSiddeteHayir" paylaşımını yaptı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar