'CHP İstanbul için Coca-Cola eski CEO’su Muhtar Kent'i düşünüyor'

'CHP İstanbul için Coca-Cola eski CEO’su Muhtar Kent'i düşünüyor'
CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun yerel seçimlerde İstanbul adayı olarak Coca-Cola’nın eski CEO’su Muhtar Kent’i düşündüğü iddia edildi.

Yerel seçim çalışmalarına 'İstanbul’u yeniden dünya kenti yapacağız' sloganıyla hazırlanan CHP'de, başkan adaylığı için her gün yeni bir isim geçiyor.

CHP’de İstanbul için Akif Hamzaçebi, Aykut Erdoğdu, Gürsel Tekin ve Mahmut Tanal aday olmak istediklerini daha önce açıklasada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul için bulunan slogana uygun isim arayışına, TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner’le devam etmiş ancak olumsuz yanıt almıştı.

BirGün’den Yaşar Aydın’ın CHP kulislerine dayandırdığı haberinde, Kılıçdaroğlu’nun talimatı ile bir ekibin Coca-Cola’nın eski CEO’su Muhtar Kent’le temasa geçtiği belirtildi.

CHP’de parti içinden adı geçen son aday isim ise Hurşit Güneş. Genel merkez koridorlarında bazı eski İstanbul milletvekilleri ve il yöneticilerinin Güneş’e teklif getirdikleri ve genel başkan nezdinde destek çalışmalarına başladıkları konuşuluyor. Güneş’in ise adaylık açıklaması için biraz daha beklemek istediği iddia ediliyor. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar