Melek Mosso'ya Derya Uluğ ve Funda Arar'dan destek: Isparta'daki sahneye çıkmayacaklar

Melek Mosso'ya Derya Uluğ ve Funda Arar'dan destek: Isparta'daki sahneye çıkmayacaklar
Isparta'da 'Gül Festivali' kapsamında sahne alacakken konseri iptal edilen Melek Mosso'ya aynı festivalde sahneye çıkacak olan Derya Uluğ ve Funda Arar'dan destek geldi.

Müzisyen Derya Uluğ, kendisi gibi "Gül Festivali" programında sahne alacak olan müzisyen Melek Mosso'nun konserinin iptal edilmesinin ardından bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kendisinin de sahneye çıkmayacağını duyurdu.

Derya Uluğ Twitter hesabından şu paylaşımda bulundu: "Bizlerle buluşmayı bekleyen Isparta halkına sevgilerimi yolluyorum. Başka bir zamanda birlikte şarkılar söyleyeceğiz"

Derya Uluğ'un ardından Funda Arar da festivalde konser vermeyeceğini duyurdu.

Arar, Twitter paylaşımında "Çok değerli Isparta’lılar. 5 Haziran Pazar akşamı, konserde sizlerle beraber olamayacağız. Başka konserlerde buluşmak üzere…" dedi.

BELEDİYE İPTAL ETTİ

Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği Isparta Şubesi  ortak açıklama yayımlayarak, AKP'li Isparta Belediyesi'nin "halkın inanç ve gelenekleriyle uyuşmayan" konserler düzenlediğini söyleyerek Melek Mosso'yu hedef göstermişti. Bedediye de, müzisyen Melek Mosso'nun 3 Haziran'da vereceği konserin iptal edildiğini duyurmuştu. Mosso'nun yerine 3 Haziran günü Seda Sayan'ın konser vereceği açıklanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar