DiCaprio ve Pitt, Tarantino filminde buluştu

DiCaprio ve Pitt, Tarantino filminde buluştu
Hollywood’un usta oyuncuları Leonardo DiCaprio ve Brad Pitt, yönetmen Quentin Tarantino’nun filminde buluştu.

Leonardo DiCaprio, ‘Once Upon a Time in Hollywood’ adlı filmden ilk kareyi sosyal medyadan paylaştı. DiCaprio, kendisi ve Pitt’in film setinde çekilmiş ‘hipi Hollywood’ zamanlarını yansıtan fotoğrafını hayranlarına gösterdi.



Filmde DiCaprio, eski bir Western yıldızı olan Rick Dalton karakterine hayat verirken; Pitt de onun dublörü Cliff Booth’u canlandırıyor. Filmde ayrıca Sharon Tate karakterini Margot Robbie canlandırıyor. Sharon Tate, Charles Manson tarikatı üyeleri tarafından öldürülmüştü. Film, Tarantino’nun ünlü 1994 yapımı ‘Pulp Fiction’ filmindeki gibi hikayeleri bir araya getirecek.

The Hollywood Reporter’ın haberine göre Tarantino, Brad Pitt ve Leonardo DiCaprio'nun buluşmasını, "Paul Newman ve Robert Redfort’un buluşmasından bu yana en heyecan verici yıldız dinamiği" olarak tanımladı.

‘Once Upon A Time in Hollywood’da Damian Lewis, Al Pacino, Dakota Fanning, Lynette Fromme, Emile Hirsch gibi yıldızlar da rol alıyor. Ayrıca Tim Roth, Kurt Russell ve Michael Madsen da filmde buluştu. Filmin Ağustos 2019’da sinema salonlarına gelmesi bekleniyor. (NTV)

Öne Çıkanlar