'Diyanet dezenfekte edilmeli'

'Diyanet dezenfekte edilmeli'
Star yazarı Nuh Albayrak, işaret etti. Operasyon sırası Diyanet'te.

HABER MERKEZİ- Nuh Albayrak, 'Cumhurbaşkanlığından bile hala temizlenmeye çalışılan FETÖ'nün, Diyanet'te hiç kalmadığını ve faaliyetlere yansımadığını kimse iddia edemez' diyerek 'Diyanetin dezenfekte edilmesini' istedi.
Albayrak, Star'da yayınlanan yazısında şöyle dedi.
"Nitekim Diyanet Dergisi’nin bazı sayılarında rastlanan "Kuransal çehreyi; Peygambere saygı ve hürmet ile örttüler. Kuranı getirmiş olmak, Peygambere yeterli bir şereftir. O’na yeni nitelikler vermek, mucizelerinden, sıfatlarından bahsetmek mitoloji ve cürettir" gibi ifadeler, Dinler Arası Diyalogun Diyanet’te ne kadar etkili olduğunu ortaya koymaktadır.

Vatikan’ın emrindeki batının, Türkiye’ye olan öfkesinin asıl sebebi, İslamiyet’i yozlaştırmak için FETÖ’ye ihale ettikleri Dinler Arası Diyalogu çökertmemizdir.

Nitekim bir "Haçlı Projesi" olan Dinler Arası Diyalogu devam ettirmek için Mısır’da yeni bir "Fetullah Gülen" buldular. Papa dün Mısır’a giderek kendisi ile görüşmüş ve İslamiyet’i imha planının ikinci startını vermiştir.

Onun için diyoruz ki, bu bir milat olmalı, Diyanet bir temizlik kampanyası başlatarak FETÖ ve diğer unsurlar tarafından sokuşturulan bütün bidatleri kararlılıkla ayıklayarak Müslümanların güvenini tazelemelidir."

Öne Çıkanlar