Dusan Tadic’in Borussia Dortmund’a attığı gol sonrasında yaşadığı sakatlık olay oldu

Dusan Tadic’in Borussia Dortmund’a attığı gol sonrasında yaşadığı sakatlık olay oldu
Ajax'ın Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund'u mağlup ettiği maçta gol atan Dusan Tadic, maç sonrası paylaşımları ve Amsterdam'a dönüşündeki görüntüsüyle gündeme oturdu.

Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş’ın da yer aldığı C Grubu’nın 4. haftasında Ajax, deplasmanda Borussia Dortmund’u 3-1 yenerek gruptan çıkmayı garantiledi. Maçta Marco Reus’un 37. dakikadaki penaltısıyla 1-0 geriye düşen Ajax, Dusan Tadic’in 73. dakikada attığı golle beraberliği yakaladı. Sebastian Haller’in 83. ve Davy Klaassen’in 90+3. dakikadaki golleri skoru belirledi.

Ajax’ın zorlu deplasmandan üç puanla dönmesi kadar, Dusan Tadic’in attığı gol ve gol sonrası yaptıkları da gündem oldu. Arka direğe atılan topa yatarak vuran Dusan Tadic, dokunuşunun ardından kale direği ile çarpıştı. Topu ağlara gönderdikten sonra kısa süre acı çeken Ajax kaptanı, maça devam etti.

Atılan bu gol sonrası Dusan Tadic’in paylaşımları, sosyal medyada olay oldu. Önce çarpıştığı direğin fotoğrafını paylaşan 32 yaşındaki futbolcu, "Bir an önce iyileşmen dileğiyle dostum" mesajını paylaştı. Daha sonra da gol sevinci sırasındaki fotoğraflarından bir kolay yapan yıldız futbolcu "Dortmund’u yenmek birkaç topa (testis) mal oldu. Umarım paylaşımda sıkıntı yoktur. Haydi Ajax" ifadelerini kullandı.

Tadic’in Dortmund’dan Amterdam’a dönen Ajax’ın takım otobüsünden indiği esnadaki görüntüsü de sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu.

Öne Çıkanlar