Eğlence mekanında kavga: 1’i ağır 3 yaralı

Eğlence mekanında kavga: 1’i ağır 3 yaralı
Olay İstanbul Maltepe'deki bir eğlence mekanında yaşandı.

İstanbul’un Maltepe ilçesindeki bir eğlence mekânında kız arkadaşı ile oturan Y.D. ile 3 kişilik grup arasında 'laf atma' nedeniyle çıktığı belirtilen bıçaklı kavgada, aynı gruptan 3 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, birisinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

DHA’nın haberine göre Yalı Mahallesi Rıhtım Caddesi'ndeki bir eğlence mekânında saat 02.15 sıralarında Y.D. ve kız arkadaşı ile 3 kişilik gruptaki kişiler arasında 'laf atma' nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Bu sırada Y.D. bıçakla karşı gruptaki 3 kişiyi yaraladı. Kavgayı gören diğer kişilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Bıçaklı kavgada yaralanan Ömer Zor, Battal Böyük ve Akın Böyük, ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Kartal Dr. Lütfü Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Ömer Zor'un, Kartal Dr. Lütfü Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakımda olduğu öğrenildi.

Polis ekiplerinin eğlence mekânı ve çevresinde yaptığı incelemeler sonucunda bir cep telefonuyla bıçak bulundu. Ayrıca mekândaki güvenlik kameraları da kontrol edildi. Gözaltına alınan Y.D. sorgulanmak üzere Maltepe Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar