Eğlence sektöründen hükümete: Sesimizi duyun

Eğlence sektöründen hükümete: Sesimizi duyun
Pandemiden ötürü zor durumda olduklarını vurgulayan Çukurova Eğlence Yerleri Derneği Şube Başkanı Feridun Özkan, "Hükümet ve yerel yönetimler bir an önce üzerine düşeni yapmalıdır" dedi

Çukurova Eğlence Yerleri Derneği (AÇEYDER), pandemi sürecinde eğlence sektöründe yaşanan sorunlara dikkat çekmek amacıyla Gençlik Meydanı’nda açıklama gerçekleştirdi. AÇEYDER Çukurova Şube Başkanı Feridun Özkan, pandemiden ötürü 10 aydır işletmelerin çalışmadığını belirterek, zor durumda olduklarını söyledi. 
 
Seslerinin duyulmasını isteyen Özkan, "Çalıştığımız yerler kapatıldı ve bizler geçim kaynağımız olan iş yerlerimizi kaybettik ya da kaybetme noktasına geldik. Birçok sektör faaliyetlerine devam ederken eğlence sektörünün böyle mağdur edilmesine anlam veremiyoruz. Bu yasaklar konulurken, mekanlardan evlerine ekmek götürenleri yok saydınız, çalışanları kaderleriyle baş başa bıraktınız. Gerekli önlemler alınarak bir an önce işletmeler açılmalı. Verilen küçük destekler mağduriyeti giderme konusunda yetersiz kaldı. Bu konuda hükümet ve yerel yönetimler bir an önce üzerine düşeni yapmalıdır" dedi. (MA)

Öne Çıkanlar