Eintracht Frankfurt, Rıdvan Yılmaz'ı istiyor

Eintracht Frankfurt, Rıdvan Yılmaz'ı istiyor
UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Eintracht Frankfurt, Rıdvan Yılmaz'ı kadrosuna katmak istiyor. Teklifini yükseltmeyen Torino ve Beşiktaş arasında ise görüşmeler durma aşamasına geldi.

Rıdvan Yılmaz, yeni sezonda Eintracht Frankfurt forması giymeye yakın. 

Alman ekibi, 21 yaşındaki sol bek için Beşiktaş ile temaslarını sıklaştırdı. Rıdvan konusunda ısrarcı olan Eintracht Frankfurt, transferi tamamlamak istiyor.

Milli takımda da forma giyen sol bek için 4 milyon Euro, performansa bağlı ödemeleri içeren 1 milyon Euro ve sonraki satıştan yüzde 20 öneren İtalyan ekibi Torino ise Beşiktaş'ın kabul etmediği bu teklifini yükseltmedi.  

Eintracht Frankfurt'un daha iyi bir teklifle Beşiktaş'ın kapısını çaldığı belirtilirken, Rıdvan'ın da Avrupa'da oynamaya sıcak bakması bu transferi kolaylaştırabilir. Alman ekibi kısa süre içinde Beşiktaş ile anlaşıp, Rıdvan'ı kadrosuna katmak istiyor.

Siyah beyazlıların altyapısında yetişen ve son 4 sezon A Takım kadrosunda yer alan Rıdvan Yılmaz, forma giydiği 60 maçta 4 gol attı; 7 asist yaptı. 20 yaşındaki sol bek 6 kez de A Milli Takımı'nda görev aldı.

Öne Çıkanlar