Elazığ'da 19 yaşındaki kadın öldürüldü

Elazığ'da 19 yaşındaki kadın öldürüldü
Salih C. isimli erkek, sevgilisi olduğu belirtilen genç kadını bıçaklayarak öldürdü.

Elazığ’da Salih Yılmaz C. adli erkek Bahar B.’yi bıçaklayarak öldürdü. Genç kadını bıçaklayıp öldüren erkeğin cinayet sonrası arkadaşlarını arayıp "Sevgilimi öldürdüm" demesi üzerine cinayetin ortaya çıktığı, failin daha sonra kaçtığı bildirildi.

Aksaray Mahallesi Kuleli Sokak'taki boş bir arazide sevgilisi olduğu öğrenilen 19 yaşındaki kadını öldüren Salih Yılmaz C. arkadaşlarını arayarak "sevgilimi öldürdüm" dediği belirtildi. Bunun üzerine olay yerine giden Salih Yılmaz C.’nin arkadaşları Bahar B.’yi kanlar içerisinde hareketsiz görünce polise haber verdi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yaptığı incelemede genç kadının vücuduna çok sayıda bıçak darbesi alarak öldürüldüğü tespit edildi. Daha sonra genç kadının cesedi otopsi yapılmak üzere Fırat Üniversitesi Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Kaçan şüpheli Salih Yılmaz C.’nin yakalanması için polis geniş çaplı çalışma başlattı.

Öte yandan Salih Yılmaz C.’nin uyuşturucu ve darptan birçok suç kaydı bulunduğu, daha önce de bir kadını darp ettiği aktarıldı.

Kadın cinayetiyle soruşturma sürüyor.

Öne Çıkanlar