Elektriği kesilen Kılıçdaroğlu'na liderlerden destek

Elektriği kesilen Kılıçdaroğlu'na liderlerden destek
İYİ Parti, DEVA ve Demokrat Parti genel başkanları elektriği kesilen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu arayarak destek mesajlarını iletti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun zamları protesto etmesi nedeniyle faturasını ödememesinin sonucunda elektriği kesildi. Kılıçdaroğlu’nun elektriğinin kesilmesine çok sayıda kişi sosyal medyada tepki gösterdi. Siyasi parti liderleri de telefonla arayarak CHP lideri Kılıçdaroğlu’na ‘destek’ mesajlarını iletti.

Kılıçdaroğlu, kendisini arayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile telefonda görüştü. Liderler, bugün itibariyle evinin elektriği kesilen CHP lideri Kılıçdaroğlu’na dayanışma dileklerini iletti.

MUSTAFA SARIGÜL. KINIYORUM

 

CHP lideri Kılıçdaroğlu’na destek olan liderler arasında Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül de yer aldı. Kılıçdaroğlu’nun elektriğinin kesilmesini kınadığını belirten Sarıgül yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, art arda gelen elektrik faturalarına dikkat çekmek istemiş ve böyle bir yol izlemiştir. Bu ve benzeri tavırlar siyasetin içinde vardır. Bu nedenle evinin elektriğinin kesilmesini kınıyorum. Yakışıksız bir hareket olarak görüyorum. Siyaset husumet değildir, siyaset tahammül etmektir. Sorumluları bu yanlıştan derhal dönmeye çağırıyorum." 

Öne Çıkanlar