Elvis Presley'in genç müzisyen torunu intihar etti

Elvis Presley'in genç müzisyen torunu intihar etti
Rock müziğinin efsanesi Elvis Presley'in en büyük erkek torunu Benjamin Keough silahla kendini vurarak hayatını kaybetti.

Elvis Presley'in tek kızı Lisa Maria Presley'in büyük oğlu olan Keough henüz 27 yaşındaydı ve dedesi Elvis'e olan benzerliğiyle biliniyordu.

Los Angeles Şehir Karakolu'ndan yapılan açıklamada Benjamin Keough'un pazar günü ABD'nin Kaliforniya eyaletinin Calabasas semtinde kendini silahla yaraladığı ve daha sonra da hayatını kaybettiği bilgisi aktarıldı.

Euronews'de yer alan habere göre, Lisa Maria Presley'in menejeri Roger Widynowski, anne Presley'in büyük bir acı içerisinde olduğunu belirterek, "Şu anda acı çekiyor. Onu avutamıyoruz, oldukça dağılmış durumda ancak 11 yaşındaki ikiz çocukları ve diğer kızı Riley için güçlü kalmaya çalışıyor." diye konuştu.

Roger Widynowski, Maria Presley'in büyük oğlu Keough'a oldukça "bağlı olduğunu" sözlerine ekledi.

Benjamin Keough tıpkı dedesi Elvis Presley gibi müzik kariyerini seçmiş ve 2009'da Universal Records ile 5 milyon dolarlık bir kontrat imzalamıştı. Ancak Keough bu anlaşma çerçevesinde bugüne kadar herhangi bir albüm piyasaya çıkarmadı.

Lisa Maria Presley 1994 yılında ilk evliliğini bitirdikten sonra ünlü pop şarkıcısı Michael Jackson ile 18 ay evli kalmış, ancak çiftin çocukları olmamıştı.

Öne Çıkanlar