Engin Ardıç, 'CHP'nin adayı Boyner' dedi

Engin Ardıç, 'CHP'nin adayı Boyner' dedi
Cem Boyner'den yanıt geldi: Dedikodular köşe yazısı olmuş.

HABER MERKEZİ- Sabah yazarı Engin Ardıç, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olarak Cem Boyner'in isminin geçtiğini iddia etti. Cem Boyner, "Duydum ki aslı faslı olmayan dedikodular köşe yazısı, ismim de yazıya başlık olmuş" diye yanıt verdi.

Engin Ardıç, bugün yayınlanan "Hah, bir Cem Boyner eksikti!" başlıklı yazısında, Cem Boyner'in CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olduğunu iddia ettiği yazısında solculara da hakaret etti. Ardıç, şöyle dedi:

"Biz Koç ailesinden bir isim bekliyorduk ama Cem de aynı aileden sayılır...
"Kan grupları" tutuyor.
Kendisi İstanbul sermayesinin "mümtaz" temsilcilerinden biri, ayrıca önde gelen bir "Tayyip düşmanı"dır.
Bu itibarla CHP adayı olmasında şaşılacak bir şey yoktur.
Koç Holding'in Divan Oteli'ni Gezi ayaklanmacılarının sığınmasına açan ve bunun "onlarda bir gelenek" olduğunu ileri süren rahmetli Mustafa gibi, Cem de Beymen mağazalarında ayaklanmacılara yardım için "tentürdiyot, sargı bezi ve Internet bağlantısı" bulundurulmasını istemişti...
Bu itibarla, yakışır.
Başka hangi bakımlardan yakışır?
İstanbul sermayesinin temsilcisinin "solcu partinin" adayı olması da pek münasiptir. (CHP bizi haklı çıkarmak için elinden geleni yapıyor, sağolsun.) Bak bak gül, on dakika dinlen, gene gül.
Eh, solcu aday diye Boyner'e oy verecek solcu eşek düşünsün, bize ne?"

BOYNER'DEN YANIT

Cem Boyner ise tiwitter hesabından Ardıç'ı yalanladı. Boyner, "Duydum ki aslı faslı olmayan dedikodular köşe yazısı, ismim de yazıya başlık olmuş. Aslında herkes bilir tekrar söyleyeyim: 22 yıldır kapım siyasete kapalı" dedi.

 

 

Öne Çıkanlar