Erdoğan, Bahçeli ile görüşecek

Erdoğan, Bahçeli ile görüşecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomi, eğitim ve siyaset alanlarındaki pek çok isimle bugün bir araya gelecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün MHP lideri Devlet Bahçeli ile görüşeceği öğrenildi. Erdoğan’ın ayrıca ekonomi ve eğitim alanlarında pek çok isimle bir araya geleceği belirtildi.

Erdoğan’ın bugünkü programında ilk olarak Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde saat 14.00'te MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ağırlayacağı kaydedildi. Cnn Türk’te yer alan habere göre görüşmede, Kuzey Irak'a yönelik düzenlenen Pençe-Kartal Harekatı, Ayasofya'nın ibadete açılması, siyasi partiler kanunu gibi kritik başlıkların ele alınması bekleniyor.

Erdoğan, daha sonra Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ile beraberindeki TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol, Türk-İş Başkanı Ergün Atalay ve Hak-İş Başkanı Mahmut Arslan'dan oluşan heyeti saat 15.00'te kabul edecek.

Bu toplantının ardından ise saat 16.00'da YÖK Başkanı Yekta Saraç ile önümüzdeki dönemde yapılacak sınavların ele alınması beklenirken, Erdoğan saat 17.30'da da son olarak TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile görüşecek.

Öne Çıkanlar